/Požeški stolnotenisači nadomak Superlige POBJEDA U MIHOVLJANU VRIJEDNA NASLOVA PRVAKA
stolni tenis požega00026

Požeški stolnotenisači nadomak Superlige POBJEDA U MIHOVLJANU VRIJEDNA NASLOVA PRVAKA

U proteklu subotu 9. ožujka odigrano je 9 kolo 1. stolnoteniske lige istok muški. Momčad STK Požege ostvarila je veliki uspjeh pobjedivši u dvije gostujuće utakmice čime su ostali sami na vrhu i primakli se još bliže svom cilju, a to je u konačnici SUPERLIGA.
Prva utakmica odigrana je u Sračinecu protiv istoimenog stolnoteniskog kluba STK Sračinec, koji je ovim porazom ostao na dnu tablice i pretendent je ispadanju iz lige. U pobjedi od 4:0 STK Požega protiv Sračinca nastupila je u slijedećem sastavu L. Kovačević, T. Biber, H. Dujmović. Taj dopodnevni susret najviše je odgovarao Požežanima jer im je poslužio kao zagrijavanje za popodnevni okšaj s najljućim konkurentom STK Mihovljan u Međimurskoj županiji.
Požega je nastupila u punom sastavu, Luka Kovačević, Tomislav Biber i ujedno s prvom vedetom kluba Franom Mihaljevićem, kojeg se odmaralo u prethodnom susretu baš za ovaj okršaj. STK Požega pobjedila je Mihovljan rezultatom 4:2, a pobjeda izgledala je sve samo ne lagana, ali igrom koju je Požega prikazala, maestralnim potezima, dugim poenima i strašnim izmjenama, visokim ritmom, ostvaren je golem uspjeh i svima u ligi je jasno da je Požega najspremnija u ovom rangu natjecanja i zaslužuje stepenicu više. Samim time nikoga ne treba posebno izdvajati jer u subotnjim utakmicama je prikazano veliko zajedništvo kluba, koje je vodilo do ove dvije velike pobjede.
Podijeli
  •  
  •  
  •