/Požeški športski savez provodi akciju “Sportsko ljeto na bazenima” BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ZA SVE POLAZNIKE TIJEKOM ČITAVE SEZONE
ljeto na bazenima pšs

Požeški športski savez provodi akciju “Sportsko ljeto na bazenima” BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ZA SVE POLAZNIKE TIJEKOM ČITAVE SEZONE

Požeški športski savez će tijekom ljetnih mjeseci provesti akciju pod nazivom “Sportsko ljeto na bazenima”.

Svi klubovi i udruge koje vode određene sportske škole, treninge, ljetne kampove su dio tog projekta. Uključeni su Tenis klub Požega, Košarkaški klub Požega, Kuglački klub Obrtnik, Projekt EU “Sport uključi , probleme isključi”, Projekt “Zajedno u sportu”, Badminton klub Požega, Vaterpolo klub Požega, Rukometni klub Požega i Odbojkaški klub Vallis Aurea. 

Sva djeca koja se tijekom ljeta upišu u bilo koju školu ostvaruju pravo na besplatne ulaze na bazene tijekom cijele sezone, a oni koji budu odradili najviše sati treninga na kraju sezone dakle sa završetkom kampova bit će nagrađeni prigodnim sportskim nagradama. Cilj je da djeca idu u što više beplatnih sportskih škola preko ljeta, npr. dijete prijepodne ide u školu tenisa, popodne dolazi na odbojku, a predvečer na vaterpolo. Treneri će tjedno dostavljati podatke o upisanoj djeci i broju održanih treninga.

Foto Jurica Bešlić PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.