/U Požegi kao predavači gostuju Sreten Ćuk i Bruno Marić SEMINAR JE PREDVIĐEN ZA SUCE, TRENERE, DELEGATE I SVI OSTALE NOGOMETNE DJELATNIKE
poster_nogoemt (1)

U Požegi kao predavači gostuju Sreten Ćuk i Bruno Marić SEMINAR JE PREDVIĐEN ZA SUCE, TRENERE, DELEGATE I SVI OSTALE NOGOMETNE DJELATNIKE

U Požegi će se danas održati seminar predviđen gotovo za sve nogometne djelatnike i sudionike natjecanja – trenere, suce, delegate…a kao gosti predavači javnosti će se obratiti Sreten Ćuk i Bruno Marić.

Sreten Ćuk će svoj dio predavanja posvetiti pomoćno-nastavnim igrama u nogometu, dok će Bruno Marić pojasniti ulogu VARA u suvremenoj nogometnoj igri.

Predavanje će se održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore s početkom u 18 sati, a organizator ove interesantne akcije je Nogometni savez Požeško-slavonske županije.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.