Požega priželjkuje gornji dio tablice u ovoj sezoni

Danas smo obavili razgovor sa glavnim trenerom NK Požege Tomislavom Vukojom koji je kroz razgovor optimistično govorio o situaciji u ekipi, treninzima i svemu ostalom. Požega je prošle sezone završila na desetom mjestu, a Tomislav je poručio da su ove sezone očekivanja puno veća i da žele ostvariti puno bolji rezultat.

Tomislav nam je rekao da pripreme traju već tri tjedna i da je zadovoljan dosadašnjim odazivom na treninzima svoje ekipe, kaže da dečki odlično rade i da je atmosfera u klubu odlična. Što se tiče novih lica u svlačionici, Crvenima su se priključili Valentino Podobnik koji je došao iz BSK-a iz Buka i Tony Martinović koji je došao iz redova Kutjeva. Uz njih dvojicu u planu su još neka pojačanja za koje trener vjeruje da će se uspjeti realizirati do početka prvenstva. Još je par igrača na moru, ali trener poručuje da će se i oni vrlo brzo priključiti momčadi te da će početak prvenstva dočekati svi na okupu. Par igrača je napustilo Požešku svlačionicu, ali Tomislav vjeruje da uz ove igrače i uz ove dečke koji su ih pojačali imaju se pravo nadati gornjem dijelu tablice.

Prvi test pred Crvenima je već sutra u Lipiku gdje će odigrati Kup utakmicu. Tomislav se nada pozitivnom rezultatu i prolasku dalje. Nakon toga idući tjedan imaju pripremnu utakmicu u Slatiniku. Sezonu otvaraju s dvije domaće utakmice, u prvom kolu dočekuju Dinamo iz Vidovaca, a drugo im dolazi Slavonac. Vjeruju da će dobro otvoriti prvenstvo i da će si s pozitivnim rezultatima dići samopouzdanje za nastavak prvenstva.