/Požega domaćin 4. kola prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom DOBRODOŠLICU SUDIONICIMA UPUTIO GRADONAČELNIK DARKO PULJAŠIĆ
prvoenstvo rh invalidi jb

Požega domaćin 4. kola prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom DOBRODOŠLICU SUDIONICIMA UPUTIO GRADONAČELNIK DARKO PULJAŠIĆ

POŽEGA – Boćarski klub osoba s invaliditetom „Nada” bio je domaćin 4. kola Kupa Hrvatske pojedinačno u boćanju za osobe s invaliditetom. U Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ u subotu, 14. rujna se okupilo pedesetak natjecatelja i njihovi pratitelja iz jedanaest klubova s područja cijele Hrvatske.

Pejo Maras, predsjednik BK „Nada” Požega zahvalio je svima, jer su našli snage, mogućnosti i financija da dođu u Požegu, a posebno onima koji su pomogli da se natjecanje održi u Požegi, među kojima su Grad Požega, Požeški športski savez, Požeško-slavonska županija i mnogi drugi.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Darko Puljašić, izrazivši dobrodošlicu svima, uz želju da postignu puno dobrih rezultata. – Dobrodošli u grad Požegu. Želim vam uspjeh u današnjem natjecanju i puno dobrih rezultata, no prije svega želim da uživate u druženju i u našem lijepom gradu. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Foto Jurica Bešlić PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.