Povratak Malonogometnog turnira Tenja uz Osječko 2022.!

Duge 4 godine na terenima Mjesnog igrališta u Tenji nije se igrao tradicionalni Malonogometni turnir Tenja uz Osječko. Tenjski turnir su kroz godine pohodili mnogi odlični igrači futsala, ali i nogometaši koji kroz zelene travnjake ostvaruju zapažene karijere u nogometu. 

Oglas

Nakon dugog niza godina, turnir se vratio! Na standardnom mjestu od 8. do 18.6. ponajbolje malonogometne ekipe će odmjeriti snage na Mjesnom igralištu, a pred velikim brojem gledatelja. Kad god se turnir igrao, velika većina stanovnika Tenje je pohodila gledalište pa ne sumnjamo da će isto tako biti ove godine.

Oglas

Za aktere turnira su osigurane vrijedne nagrade, kao i nagrade za najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira. Igrat će se u sustavu 5+1, a nastupati će, uz seniorske, i veteranske (35+) i pionirske ekipe. Prijave traju do 6.6. tako da je ostalo dovoljno vremena kako bi broj ekipa bio što veći. Osim nagrada za aktere turnira, svoje nagrade će svakodnevno moći pokupiti i gledatelji preko tombola, dok će kroz ovih 10 dana turnira biti organizirane i zabave (koncerti, natjecanja u kuhanju čobanca itd.).

Oglas

Čuli smo se s predsjednikom NK Slavonca i organiziratorom turnira, gospodinom Josipom Mihaljevićem, koji nam je dao i izjavu povodom povratka turnira:

Najpopularniji ljetni turnir Slavonije i Baranje se vratio! Prošlo je 4 godine od posljednjeg malonogometnog turnira kojeg organizira NK Slavonac Tenja. Mjesto održavanja je i dalje Mjesno igralište u Tenji, a turnir će trajati od 8. do 18.6., za kada je planirana finalna večer. Iako je u nešto kraćem obliku nego prethodni turniri, i dalje nas očekuje pregršt zanimljivih utakmica u kategorijama seniora i veterana iznad 35 godina po sustavu 5+1, a u borbu za medalje uključeni će biti i pioniri (2008./2009). Kotizacija za seniore je 700 kn, za veterane 600 kn, dok je za pionire 200 kn. Pripremljen je bogat nagradni fond te će pobjednik seniorske kategorije osvojiti 10 000 kn, dok će pobjednike u veteranima čekati nagrada od 5 000 kn. Osim toga, organizatori su osigurali jednako kvalitetan i bogat popratni sadržaj kada nas kroz 10 dana očekuje nekoliko koncerata i natjecanje u kuhanju čobanca. Također su osigurane dnevne tombole za gledatelje, a glavna nagrada je električni romobil. Prijave traju do 6. lipnja, a za više informacija možete se javiti na Facebook stranicu ili na broj telefona 098 244 394 (Tihomir). Samo izvlačenje obavit će se idući dan u prostorijama Hrvatskog doma. Pozivamo vas da dođete i bodrite ekipe koje će se boriti za osvajanje turnira te podržite događaj koji je ponovno zaživio i kojeg su zasigurno svi ljubitelji sporta u Slavoniji i Baranji željno iščekivali!

Kao što je rečeno, prijave traju još nekoliko dana pa su svi željni dobrog futsala pozvani kako bi svjedočili velikom spektaklu u Tenji!