Potpuno domaćinsko kolo 3. ŽNL Koprivničko-križevačke županije

Odigrano je i drugo natjecateljsko kolo 3. ŽNL KKŽ, a zanimljivo je kako su gosti ovo kolo ostali bez ijednog boda. Najuvjerljiviji su bili nogometaši Drave, a u nastavku pročitajte i ostatak rezultata ovog kola.

Oglas

Oglas

Rudar je, predvođen raspoloženim Jembrekom, na domaćem terenu ugostio i svladao Prigorje 3:0 u jednosmjernom susretu. U susretu Bilogore i Jadran-Galeba je bilo poprilično zanimljivo, a na kraju je završilo pobjedom domaće momčadi 3:2 na krilima dvostrukog strijelca Pomahača. Drava je bila iznimno efikasna protiv Rasinja, završilo je 5:1 za domaćine, a hat-trick je postigao Matija Posavec.

Oglas

Zagorec je ugostio Fugaplast, a u odličnom susretu domaćini su slavili 2:1 golovima Joba i Ivića. Bez milosti su bili nogometaši Mladosti iz Carevdara, koji su na domaćem terenu slavili 4:0 protiv imenjaka iz Velikog Ravena, a ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Petru Jakopoviću. Reka je ugostila Udarnik, a siguran trobod došao je zbog pobjede 3:0, a koja je došla zbog golova Dukarića i Komesa.