Potpuna dominacija Zrinskog u trećem kolu Treće ŽNL Sjever Bjelovarsko-bilogorske županije

U trećem kolu Treće ŽNL Sjever Bjelovarsko-bilogorske županije, ovaj je vikend bilo poprilično turbulentno. Zrinski je utrpao čak 18 komada Hajduku (LB), a Slavija je upisala prvu pobjedu.

Oglas

NK Zrinski deklasirao HNK Hajduk (LB)

Oglas

NK Signal se u nedjelju sastao s ekipom NK Croatia Klokočevac i u vrlo teškom susretu, konačnim rezultatom 2:2, podijelio bodove. Kasumović je prvi otvorio slavlje zabivši pogodak u 57. minuti igre, a Kosanović je samo potvrdio dobru igru domaćina golom u 75. minuti. Gosti su se probudili tek u kasnijem dijelu drugog poluvremena pa su prvi zgoditak postignuli tek u 70. minuti golom Branimira Đorđevića. Martin Vicić je uspio za goste zabiti gol za izjednačenje i za svoju ekipu osigurao podijelu bodova. Najveću pobjedu ovog kola s rezultatom 18:0 ostvarili su nogometaši NK Zrinskog (ZT) protiv HNK Hajduka (LB). Golove su redom postignuli: F. Ćibarić, N. Ćibarić, J. Ćibarić, Marušić, Halapa, Horvat, Smrček, Turčić, Marušić i Mužina.

NK Slavija upisala prvu pobjedu

Oglas

Dok je u Zrinskom Topolovcu bilo pregršt golova, u Šandrovcu je između ONK Šandrovac i NK Moslavina (DP) završilo izjednačeno s 1:1. Robert Devčić je slavio za domaću ekipu golom u 73. minuti, a Marijo Patrlja za goste u 72. minuti. NK Slavija je u gostima protiv NK Korenova upisala svoju prvu pobjedu pobjedivši s 1:2. Josip Rakocija i Andrija Miškulin su slavili golovima za prve bodove, a jeidni pogodak za domaćine je zabio Tomislav Jabmrek. Posljednji susret trećeg kola odigrao se između NK Dapci i NK Moslavina (VT) gdje je domaćin visoko poražen rezultatom 0:7. Golove za pobjedu i nova tri boda gostiju zabili su: Preradović, Mesić, Štefan, Đurđević i Kralj Bistrički.