Postignut dogovor s Općinom Bukovlje – Slavonac je trećeligaš!

Nakon svih kalkulacija oko toga hoće li nogometaši Slavonca iz Bukovlja igrati Treću ligu ili će svoj status prepustiti nekom drugom klubu sada su završena. Naime, iz kluba su objavili da je postignut dogovor s Općinom Bukovlje koja će pomoći da se Crveni od jeseni natječu u Trećoj ligi – istok što je samim time i povijesni uspjeh ovog kluba.

Nagađalo se oko toga da će se Slavonac spojiti sa Željezničarom te domaće utakmice igrati na Stadionu „Stanko Vlainić – Dida“. Druga vijest bila je da će Crveni svoje utakmice igrati na Marsonijinom Stadionu uza Savu. Na kraju niti ta opcija nije prošla, već ona da će se u Bukovlju krenuti s izgradnjom tribine i uređenjem igrališta.

Na taj način klub će dobiti licencu za igranjem Treće lige – istok na svom stadionu što je najbolje rješenje za sve ljubitelje Slavonca i one koji žive u ovom sjeveroistočnom slavonskobrodskom predgrađu. Ovo je veliko priznanje za trenera – igrača Marija Petrovića i njegove momke koji su tako dobili mogućnost igranja na trećeligaškom istoku.   (Josip Šebalj)