Poslušajte sve himne – doista se ima što čuti!

Pobudili smo veliki interes u natjecanju himni – postigli smo cilj i više nego što smo planirali. Malo razonode i razbibrige u moru loših vijesti jer ono što nas raduje. Još jednom hvala Vanji Kovaču na ideji jer ove borbe za svaki glas pokazuju pravo sportsko srce kojega imaju svi prijavljeni i što se nas tiče svi ste POBJEDNICI!

Oglas

Jedina stvar koja će nas učiniti potpuno zadovoljnima je da poslušate sve himne – svih prijavljenih. Ne mogu svi proći dalje i ne mogu svi biti prvi no puno vaših himni zaslužuje pobjedu. Bila bi doista tragedija da ne promoviramo i one koji su ispali, a imaju prekrasne himne. I to je jedan od naših ciljeva – da se čuje za vas!

Oglas

Za sve one koji teško podnose poraze, a vjerujem da smo svi takvi (barem povremeno) – još jednom ponavljamo da ovo nije izbor najljepše niti najbolje himne već da pobjeđuje onaj koji se više angažira i koji ima veću vojsku navijača i simpatizera. Prava šteta bi bila da ne pogledate spot za himnu Dračica ili ne poslušate himnu Rakete iz Beravaca (koja je nažalost odustala od natjecanja), Sloge iz Vrpolja, Croatije iz Donje Obriježi pa ŽOK Baranja… – ma svih!

Oglas

Zato stavljamo uvjet za nastavak natjecanja – moralnu obavezu prije svega – poslušajte makar himnu svoga suparnika i poštujte protivnika po osnovnim postulatima Fair playa, a kad uhvatite vremena poslušajte ih sve! Ima se šta čuti pa iako smo subjektivni i volimo svoje više od svega ne zaboravite da je osnovni cilj – ZABAVA!

Nismo u mogućnosti organizirati stručni žiri koji bi donio svoj mjerodavni sud čija je himna bolja i zaslužuje u drugi krug, a nismo niti toliki poznavatelji glazbe da možemo odrediti nositelje i podnositelje pa na vaše kritike, upite i prijedloge teško možemo zadovoljavajuće odgovoriti. Na vama je angažirajte se, alarmirajte svoje prijatelje i pobijedite! O ukusima se ne raspravlja tako da…

Uz malo bolju produkciju neke bi se himne definitivno našle na vrhovima glazbenih ljestvica radio postaja diljem Lijepe naše. Neki imaju tu privilegiju pa je u priču uključena i Opća opasnost no svakom glazbeniku amateru čestitke i zahvale za trud koji su uložili u snimanje himni svojih klubova.

Bravo svima, uživajte, glasajte i OBAVEZNO POSLUŠAJTE!

Foto FB Raketa Beravci