/Posebna ponuda godišnjih ulaznica POKRET SE NASTAVLJA!
osijek ulaznice nkos

Posebna ponuda godišnjih ulaznica POKRET SE NASTAVLJA!

Klub na početku nove sezone, kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica, ponovno omogućava povoljnije uvjete navijačima kako bi osigurali svoje mjesto na Stadionu. 

Pokret se nastavlja!

Važno je pobijediti na terenu, ali još je važnije navijati za svoj grad, navijati za svoj klub. Navijač koji ponosno pokazuje svoje boje, pobjeda je Osijeka. A to si upravo Ti! Budi neizostavni dio Bijelo-plavog pokreta, pokreta čije boje znače odanost, hrabrost, pripadnost i zajedništvo!
Zato Klub na početku nove sezone, kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica, ponovno omogućava povoljnije uvjete navijačima kako bi osigurali svoje mjesto na Stadionu. 

Prošlosezonski pretplatnici prvi do novih godišnjih

Kao i proteklih sezona i ove godine pripremili smo novosti vezane za kupovinu godišnjih ulaznica. Naime, vlasnici prošlosezonskih ulaznica 2018./2019. (godišnje i polugodišnje) ove sezone imaju prioritet u kupovini godišnjih ulaznica i time mogućnost zadržavanja svog mjesta na tribini. Tako će nove godišnje ulaznice za prošlogodišnje vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica biti u prodaji od četvrtka, 11. srpnja. Treba istaknuti i to da će godišnji pretplatnici za sezonu 19/20. uz kupovinu ulaznica dobiti i voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige.
Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. odvija se u prostorijama Kluba, u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati.

Pretprodaja za prošlogodišnje pretplatnike traje od 11. do 13. srpnja, dok redovna prodaja za sve ostale kreće od 15. srpnja.

Članovi Bijelo-plavog kluba i ove godine do povoljnijih godišnjih ulaznica

Već kupovina paketa ulaznica kroz godišnju ulaznicu osigurava značajne popuste u odnosu na pojedinačne ulaznice, a ako istu kupite kao član Bijelo-plavog kluba, cijena će biti dodatnih 50% niža! Svi članovi s važećom NK Osijek članskom iskaznicom ostvaruju popust, a isto vrijedi i za sve nove članove, koji će prvi put upoznati sve pogodnosti Bijelo-plavog kluba. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je, kao i do sada, besplatno!

Cijene i pogodnosti

Na primjeru jednog navijača koji bi na Istoku popratio 20 utakmica u sezoni koja nam predstoji, kada bi kupio pojedinačnu ulaznicu po punoj cijeni od 60 kuna, u sezoni bi potrošio 1.200 kuna (ili 600 kuna kao član Bijelo-plavog kluba). Ako se odluči kupiti svoju godišnju ulaznicu, cijena će biti umanjena za 800 kuna, tako će cijena iznositi samo 400 kuna. Ali navedeno još može umanjiti za 50% kao član Bijelo-plavog kluba, tako da će navijača na Istoku godišnja karta u konačnici koštati 200 kuna, umjesto pune cijene od 1.200 kuna! Ako se navijač odluči i za posjet europskim utakmicama, kupovinom godišnje ulaznice dobit će voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige. Klub je još jednom pokazao kako se isplati biti Bijelo-plavi.
Postoji još opcija i kombinatorika, ali ukratko: što više utakmica odaberete i što više članova obitelji povedete, osigurat ćete veće uštede, ali još važnije –  kvalitetno vrijeme provedeno na Stadionu.

I ove godine Vaša godišnja ulaznica vrijedi za  sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge lige.  

Cijene godišnjih kompleta ulaznica za sezonu 2019./2020.

Tribina Godišnja ulaznica Osnovni obiteljski
paket*1+1
Godišnja ulaznica za Bijelo-plave članove Osnovni obiteljski paket*1+1 za Bijelo-plave članove
Istok 400 kn 500 kn 200 kn 250 kn
Zapad 600 kn 700 kn 300 kn 350 kn
Loža 1.000 kn   500 kn  
Loža Mile Dumančić 2.000 kn   1.000 kn  
VIP 7.500 kn   3.750 kn  
Djeca do 15 g. 200 kn   100 kn  

*obiteljski paket odnosi se na dva člana domaćinstva, a svaki sljedeći član dobiva godišnju ulaznicu za 50 kn
*obiteljski paket i ulaznice za djecu (do 15 godina) vrijede samo za tribine Istok i Zapad
*svaki član obitelji mora popuniti tražene podatke na obrascu

 

Cijene pojedinačnih ulaznica za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige

Tribina Cijena Cijena za članove
Istok 60 kn 30 kn
Zapad 80 kn 40 kn
Sjever 60 kn  
Loža 100 kn 50 kn
VIP 500 kn 250 kn
Loža Mile Dumančić 200 kn 100 kn
Djeca do 15 godina 20 kn 10 kn

 

Cijene pojedinačnih ulaznica za europske utakmice*

Tribina Cijena Cijena za članove**
Istok 120 kn 60 kn
Zapad 160 kn 80 kn
Sjever 120 kn  
Loža 200 kn 100 kn
VIP 1000 kn 500 kn
Loža Mile Dumančić 400 kn 200 kn

*cijene za 2. pretkolo UEFA Europa lige
**vlasnici godišnjih ulaznica ostvaruju dodatnih 50% popusta uz predočenje vouchera

Pokret se nastavlja! Zajedno obojimo grad, zajedno obojimo svijet. Vidimo se u Gradskom vrtu!

 

Napomena:
Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu godišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.