/Posavac iz Posavskih Podgajaca se plasirao u Prvu ŽNL VSŽ U ODLUČUJUĆEM SUSRETU SVLADALI SU IGRAČI POSAVCA MLADOST IZ CERIĆA
posavac podgajci fb

Posavac iz Posavskih Podgajaca se plasirao u Prvu ŽNL VSŽ U ODLUČUJUĆEM SUSRETU SVLADALI SU IGRAČI POSAVCA MLADOST IZ CERIĆA

U Posavskim Podgajcima je odigran odlučujući susret u kojemu su se sastali pretendenti na plasman u 1.ŽNL VSŽ domaći Posavac i gost Mladost iz Cerića.

Pošto su oba kluba u prvim susretima poražena od bogdanovačke Croatije svaka pobjeda bilo kojeg takmaca značila je plasman u rang više, a poraz ostanak u 2.ŽNL.

Remi je odgovarao gostima koji su u prvom susretu poraženi s minimalnih 1:2 dok je momčad Posavca poražena s većom gol razlikom (0:4) tako da su morali do pobjede.

Upravo se to i dogodilo, na veliku radost navijača i simpatizera kluba iz Posavskih Podgajaca koji će nakon 18 godina gledati svoje ljubimce u elitnom županijskom natjecanju.

Pobjeda od 3:2 bila je dostatna za plasman u ranG više dok će tragičar ovih kvalifikacija Mladost iz Cerića svoj nogometni put nastaviti i naredne sezone u 2.ŽNL.

Konačna tablica:

 1. Croatia Bogdanovci 2 2 0 0 6:1 +5 6
 2. Posavac Posavski Podgajci 2 1 0 1 3:6 -3 3
 3. Mladost Cerić 2 0 0 2 3:5 -2 0

 

Popis sudionika Prve ŽNL VSŽ za natjecateljsku sezonu 2019/20:

 1. Borac Drenovci
 2. Budućnost Šiškovci
 3. Croatia Bogdanovci
 4. Frankopan Rokovci Andrijaševci
 5. Fruškogorac Ilok
 6. Hašk Sokol Stari Jankovci
 7. Jadran Gunja
 8. Mladost Vođinci
 9. Negoslavci
 10. Posavac Posavski Podgajci
 11. Sinđelić Trpinja
 12. Slavonac Gradište
 13. Slavonija Soljani
 14. Tomislav Cerna
 15. Vidor Matijević Srijemske Laze
 16. Vrbanja

Foto FB Posavski Podgajci

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.