Posavac i Futsal Sv. Patrik zavijeni u crno: Preminuo je Tomislav Iličić

Tužne vijesti uvijek pokvare ne samo dan nego i puno duža vremenska razdoblja, posebice se to odnosi na vijesti koje govore o gubitku mladog života, a jedna takva nas je zatekla iz županjske Posavine – preminuo je dugogodišnji nogometaš Posavine iz Posavskih Podgajaca i Futsal Svetog Patrika Tomislav Toma Iličić.

Oglas

Bol i tuga iščitavaju se iz objava njegovih klubova ali i mnogobrojnih komentara po kojima je lako zaključiti da je riječ o krasnom mladiću koji je svojim karakterom i nogometnim umijećem u oba kluba stekao status prave legende. A svi dobro znamo – legende ne umiru, žive u svojim najmilijima, obitelji i prijateljima koji ih ne zaboravljaju.

Oglas

Ogromna tuga uvukla se u naša srca jer nas je jutros tragično i prerano napustio naš dragi Tomislav “Toma” Iličić.
Prijatelju dragi, zauvijek ćeš ostati u našim srcima i sjećanju jer tako dobrog čovjeka teško je danas sresti. Pamtit ćemo te kao uvijek vedru i nasmijanu osobu, kao čovjeka kojem je ružna riječ ili uvreda bio stran pojam! Svi su te zbog tvoje vedrine cijenili i voljeli, bilo suigrači bilo protivnici. Pamtit ćemo tvoje lažnjake i finte koje si izvodio, golove koje si zabijao i asistencije koje si nesebično, često i previše, drugima dijelio. Bio si i ostao sinonim za Fair play, dragi naš Toma! Sad zaigraj gore na nebu s najvećim velikanima, jer ti to svakako jesi 🍀💚 – počivaj u miru brate naš!

Oglas

Cijeloj obitelji Iličić, roditeljima i braći, te svima koji su poznavali Tomislava, izražavamo duboku i iskrenu sućut – poručili su iz Futsal akademije Sveti Patrik.

I Tomin Posavac se biranim riječima oprostio od svog prijatelja:

Dragi sportski prijatelji,
Sa neizmjernom tugom i boli u srcu želimo se oprostiti od našeg vječitog mladića Tome. Dobri duh svlačionice, prijatelj i prije svega ljudina, jutros nas je napustio i krenuo ka nekim novim terenima. Dragi Tomislave počivao u miru. Hvala ti za sve ove godine tvojeg truda i zalaganja, tvoj izostanak teško ćemo nadomjestiti.
Obitelji želimo iskrenu sućut i da prebrode ovu tugu.
Znam da ćemo jednoga dana ponovo zaigrati na nekom ljepšem mjestu, a do tada prijatelju mi moramo dalje bez tebe.
Počivao u miru Božijem 🕯️🕯️🙏