Poraz Novih nada, pobjeda Obrtnika u 18. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok

POŽEGA – Kuglači Novih nada u 18. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok poraženi su unatoč solidnoj igri na gostovanju u Belišću od domaćeg Željezničara rezultatom 6:2.

Oglas

Poene za požeški klub osvojili su Željko Lončar sa 580 srušenih čunjeva i Darko Zovko sa 654 čunja, a Zovku je nedostajalo samo 3 čunja da izjednači odnosno 4 čunja da postavi novi rekord tamošnje kuglane.

Oglas

To je prvi poraz požeških kuglača u ovoj sezoni ali i prvi nakon dvije godine i poslije 36 uzastopnih pobjeda u službenim natjecanjima. Nove nade i dalje uvjerljivo vode sa 34 osvojena boda (17 pobjeda, 1 poraz).

Oglas

Kuglači požeškog Obrtnika u ovom kolu su na Gradskoj kuglani pobijedili Novu Gradišku rezultatom 5:3 čime su osvojili dva važna boda u borbi za ostanak u ligi. Poene za Obrtnik osvojili  su Marko Oršulić (506), Slobodan Manović (525) i Darko Janjiš (481), a dva poena su osvojili i ekipno. Obrtnik je trenutno na 9. mjestu sa 12 osvojenih bodova (6 pobjeda, 12 poraza).

U 19. kolu (subota, 05. 03.) Nove nade će na Gradskoj kuglani ugostiti Brod (Slavonski Brod) koji je na pretposljednjem, 11. mjestu dok će Obrtnik gostovati u Đakovu kod Silosa koji je sedmi sa 16 bodova.

Izvor PŠS