Poraz Drave u Satnici, dvije utakmice odgođene

Valpovačko miholjački drugoligaši odradili su proteklog vikenda nepotpuno 12. prvenstveno kolo. Dvoboji Bočkinaca i Zelčina te Viktorije i Dubrave odgođeni su zbog pozitivnih testova na koronu i pripadajućih mjera izolacije.

Oglas

Vodeća Drava gostovala je u Satnici i propustila napraviti veliki korak ka jesenskoj tituli ponajprije zahvaljujući Ivanu Tomasu koji je donio Satnici dva gola prednosti što je lider u završnici uspio samo prepoloviti. Najefikasniji su bili Beničanci koji su na krilima četverostrukog strijelca Ivana Davidovića slavili 7:0 pobjedu protiv posljednjeg Gata, a za pogodak manje raspucani su bili igrači Hajdina protiv Ivanova. Osim Beničanaca jedini gostujući bod osvojila je BSK Termia koja je remizirala protiv Podravca iz Moslavine a bod joj je donio Dario Pušić golom u 90. minuti utakmice.

Oglas

Martin Čaljkušić postigao je dva pogotka u prvih pola sata i osigurao slavlje Sokolu protiv Graničara u Rakitovici. Tri domaća pogotka postigao je i Podravac u Bistrincima protiv Omladinca koji je u prvom dijelu dobro parirao, ali je drugi pogodak primio u sudačkom dodatku i na kraju ostao praznih džepova. Zlatan je odlučio najzanimljiviju utakmicu kola, ali ne Ibrahimović nego Jović koji je postigao dva gola u sudačkom dodatku drugog poluvremena i kreirao veliki preokret Bratstva. Dva puta su gosti vodili, oba puta strijelac je bio Valent Jelić, a onda kada su već bodovi polako krenuli prema Črnkovcima ukazao se Zlatan i kreirao veliki preokret. Gosti su jedan pogodak zabili s bijele točke, u sudačkom dodatku u razmaku od 3 minute po crveni karton na svakoj strani, a zanimljivo, nakon utakmice suci su ostali bez tuširanja,

Oglas

Gat :                      NK “Gat”                             NK “Beničanci”                     0   :   7

Rakitovica :           NK “Sokol”                         NK “Graničar”                       3   :   0

Bistrinci :              NK “Podravac” (B)              NK “Omladinac”                    3   :   1

Cret :                     NK “Hajdin”                        NK “Ivanovo”                        6   :   0

Radikovci :           NK “Bratstvo”                     NK “Mladost” (Č)                  3   :   2

Moslavina :           NK “Podravac” (PM)           NK “BSK Termia”                  1   :   1

Satnica :                NK “Satnica”                       NK “Drava”                           2   :   1

Bočkinci :              NK “Bočkinci”                    NK “Zelčin”                         odgođeno

Lacići :                   NK “Viktorija”                    NK “Dubrava”                     odgođeno