Ponedjeljak u Tenji obilježio polovičan učinak Ćelija i Turkalj Meistera, golijada Skripte i Svijeta Boja

Šestog dana u Tenji odigrano je sedam susreta, od kojih dva veteranska te pet seniorskih. Do vrijednih pobjeda kod veterana došle su ekipe AB Skripta i Eko Jazo, dok su kod seniora najuvjerljivije slavile Ćelije koje su svoje protivnike počastile sa deset komada u mreži, ali iz dana izlaze sa polovičnim bodovnim učinkom, kao i Turkalj Meister-Auto Servis Grabar.

Ponedjeljak u Tenji otvorili su svojim susretom u skupini B veterani AB Skripte i Svijeta Boja, a do nova tri boda došli su momci iz Skripte pobijedivši u rezultatskoj ljepotici dana Svijet boja sa 7:4. AB Skripta povela je sa 3:0 pogotcima Lešića, Ižakovića i Dakića, a s tih 3:0 otišlo se i odmor. Na 3:1 uspio je smanjiti Jozić, no svaku nadu Svijetu boja raspršili su Čavić sa dva gola i Budano. Svijet boja uspio je smanjiti na 6:4 golovima Francema, Matića i Mitrovića da bi konačnih 7:4 postavio Ižaković svojim drugim pogotkom.

Drugi susret dana bio je rezerviran za A skupinu veterana gdje su se susrele ekipe Adaptacija i Eko Jazo, slavili su momci iz ekipe Eko Jazo sa minimalnih 0:1, a gol vrijedan tri boda viđen je dvije minute prije kraja susreta a djelo je Mačinkovića. Uslijedili su i susreti seniora, a dan je otvorio Turkalj Meister-Auto Servis Grabar koji je slavio nad ekipom Osječani sa konačnih 4:1.

Potom se program selio na skupinu B gdje su na teren izašle ekipe PZ Ćelije i Mapros Šatori. Za najuvjerljiviju pobjedu dana pobrinula se ekipa Ćelija koja je sa deset postignutih pogodaka nadigrala Mapros Šatore i pritom nije primila niti jedan gol.

U svom drugom susretu dana Turkalj Meister-Auto servis Grabar nastupio je protiv ekipe Downtown i pritom obilježio poraz rezultatom 0:2. Po drugi puta u jučerašnjom programu na teren je izašla momčad PZ Ćelije, ovaj puta sa ekipom Caffe 5 Gravia DGO, a ovaj puta nisu bili uspješni kao prvi puta pa su iz ovog susreta izašli pognutih glava sa porazom 2:3. U najnapetijoj utakmici dana za Caffe 5 Gravia DGO precizni su bili Grizelj, Šerić i Mijić, dok su za PZ Ćelije pogotke postigli Tadić i Ležaić.

U posljednjem susretu dana u skupini B sastale su se ekipe Pekara Agita i Diesel Servisa Osijek. Slavlje i bodovi u zadnjem susretu nisu pripali nikome jer je susret završio neodlučenim ishodom 1:1. Pogotke za kraj malonogometnog ponedjeljka u Tenji postigli su kod Diesel Servisa DGO Blažević, dok je za Pekaru Agitu strijelac jedinog pogotka bio Zetović.

Što se tiče programa za utorak, otvorit će ga sa svoja tri susreta veterana dok će dan zaključiti seniori sa četiri utakmice. U prvom susretu dana snage će unutar skupine A veterana odmjeriti Drago Band i Eko Jazo, dok će Drago Band nakon prvog susreta odigrati i svoj drugi, ovaj puta protiv ekipe Rosoneri. U posljednjoj utakmici veteranskog dijela turnira sastat će se u okviru skupine A momčadi Carletto Stara Moša i Hebron Kafić Uzdravlje.

Potom se program prebacuje na seniorsku konkurenciju gdje će se unutar skupine B susresti Diesel Servis Osijek i Sarvaš. Dan se nastavlja susretom seniora skupine A gdje se sastaju Autopraonica Mustang i Mapros Šatori. Zatim slijedi susret skupine D u kojem će se sučeliti ekipe MNK Saponia i Exotico Kanta, a program će za utorak svojim susretom zaključiti Pekara Agita i Mursa VBK u skupini B.