Ponedjeljak u Tenji: DGO siguran, Višnjevac osigurao četvrtfinale!

Ponedjeljak malonogometnog turnira u Tenji donio je slavlje Caffe bara Sambe u konkurenciji veterana, dok su kod seniora uspješni bili Višnjevac i DGO koji su zacementirali prolaz i No Name koji se pobjedom oprostio od turnira!

U prvom susretu dana u konkurenciji seniora unutar skupine B sastali su se Višnjevac i Eko Jazo, a do 8:2 slavlja stigla je ekipa Višnjevca. Za Višnjevac triput je bio precizan Luka Nađ (4′ i 17′, i 17′) dvaput Tin Bartolović (10 i 18′), a po jedan pogodak su postigli Slavko Lijić (15′), Borna Cebić (25′) i Jakov Koški (25′).  S druge strane, za Eko Jazo pogotke su zabijali Antonio Pavlović (23′) i Filip Dinčec (26′).  Višnjevac je ovom pobjedom osigurao prolazak u daljnju fazu natjecanja kao drugoplasirani.

Drugi susret bio je onaj veterana u kojem je u sklopu skupine B Caffe bar Samba s 4:1 nadvisila Auto-servis Vuković. Za Caffe bar Sambu tri pogotka je postigao Dalibor Maganić (11′, 26” i 30′), jednom je mrežu tresao i Dario Salopek (30′), dok je počasni pogodak za Auto-servis Vuković postigao Tomislav Barbarić također u posljednjoj minuti susreta.

Nakon njih na teren su ponovno stigli seniori i to oni u skupini B gdje je DGO osigurao prvo mjesto slavljem nad ekipom Memories club s 3:0. U devetoj minuti DGO je poveo pogotkom Josipa Glibe, vodstvo je u 23. udvostručio Andrej Štetić, a konačnih 3:0 postavio je Jakov Rimac tri minute kasnije.

Posljednji susret dana bio je u seniorskoj konkurenciji u kojem su rasterećeni No name i Starline priuštili gledateljima sedam pogodaka u čijem su se konačnoj raspodjeli bolje snašali No name i slavili 4:3. Za No Name zgoditke su postigli Ivan Pavić (5′, 14′ i 26′) i Luka Bilić (6′), dok je za Starline Tenja sva tri pogotka postigao Antonio Bošnjak (13′, 23′ i 26′).

Donosimo i raspored za uzbuđenja u utorak!