Poms: “Vidio sam puno pozitivnih stvari”

Remi na protiv Šibenika u Gradskom vrtu (1:1) baš nikoga ne može učiniti zadovoljni u redovima Bijelo-plavih. Priželjkivala se pobjeda, u prvom poluvremenu sve je sugeriralo da će u tom smjeru i otići utakmica, ali…

Oglas

Naravno da nismo zadovoljni jer smo očekivali više, imali smo puno prilika za pobijediti ovu utakmicu, ali u nogometu, kada ne postigneš pogodak, uvijek završi ovako. Suparnik je praktički iz jedine prilike poentirao, nesretno za nas, ali vidio sam puno pozitivnih stvari, pogotovo u prvom poluvremenu. Nastavljamo raditi na taj način i siguran sam da ćemo u sljedećim utakmicama biti puno bolji, rekao je Rene Poms, trener Osijeka.

Oglas

Rekao bih da smo odigrali jako dobro poluvrijeme, da smo svoje prilike morali pretočiti u golove i ranije privesti utakmicu kraju. Nije ovo prvi put da nam se ovako nešto događa u drugom poluvremenu, radit ćemo na tome da što prije izađemo iz ove krize i odigramo kvalitetnih 90 minuta, kaže branič Osijeka Danijel Lončar.

Oglas

Osvrnuo se Poms i na događaj koji je bacio sjenu na početak utakmice.

Dobili smo informaciju da je jedan navijač imao srčani udar uoči utakmice, jako nam je žao zbog toga i svi se nadamo da se dobro osjeća, Od svih nas šaljemo mu želje da brzo ozdravi i da se vrati bodriti nas na stadion, zaključio je Poms.