Pomozite naš rad: Učlanite se u Udrugu Sportalo.hr

Prije nešto više od godinu dana pokrenuli smo Udrugu Sportalo.hr koja za cilj ima promociju amaterskog sporta na području devet županija, kroz naš rad na portalu vjerujemo da radimo najbolji mogući posao i otvaramo vrata mnogima koji teško dolaze do medijske pažnje. Našim čitateljima trudimo se servirati što više svježih informacija do kojih teško dolaze na drugim adresama, nastavit ćemo istim smjerom, no potrebna nam je i Vaša pomoć.

Oglas

Kao i dobar dio nacionalnih medija svoj rad jako teško možemo naplatiti, puno teže nego oni u svakom slučaju, kako su se oni odlučili uvesti pretplatu na svoj sadržaj, mi smo odlučili krenuti drugim putem i ostaviti našim čitateljima odluku je li taj naš sadržaj vrijedan određenog novčanog iznosa. Svjesni situacije u kojoj živimo, posebice mi u Slavoniji i Baranji, odlučili smo se na zaista minimalan iznos od 100,00 kuna za jednu godinu članstva u Udruzi ili samo 27 lipa dnevno. Čak ni to nije minimum kojim nam možete pomoći, ako je i 100,00 kuna puno za članstvo, imate mogućnost donirati nam iznos koji želite, bilo manje ili više od toga.

Oglas

Od početne “razonode” kako smo mi to zamislili, postao je ovaj posao zaista prava obaveza, jako puno vijesti nam stiže, jako puno poziva da popratimo određene događaje i jednostavno se sve pretvorilo u 24-satnu obvezu da budemo budni i u pogonu. Da bi to radili na kvalitetan način više nismo u mogućnosti raditi druge poslove i ovo ako želimo ostati na sadašnjoj razini ili je podići za poneki level više jednostavno moramo doći do financijskih sredstava koji će nam omogućiti zapošljavanje.

Oglas

Na vrhu stranice uz kategorije nogomet, košarka, rukomet… sada se nalaze i dvije nove kategorije – “učlani se” i “doniraj”. U njima je detaljno pojašnjeno sve što trebate znati i što trebate učiniti kako bi portal Sportalo živio i radio i u budućnosti!

Ispod Vam donosimo i uplatnice za donacije ili učlanjivanje u Udrugu, oni koji koriste mobilno ili internet bankarstvo mogu skenirati barcodove ili jednostavno uplatiti na IBAN: HR1823860021119037827