/Pomlađeni Bedem krenuo s pripremnim periodom JOSIP RAIĆ SUDAR ODRADIO PRVO OKUPLJANJE
raić sudar bedem mv

Pomlađeni Bedem krenuo s pripremnim periodom JOSIP RAIĆ SUDAR ODRADIO PRVO OKUPLJANJE

Ivankovački trećeligaš započeo je sa pripremama za narednu natjecateljsku sezonu. Na prozivku i prvi trening odazvalo se 15 igrača kojima se obratio sportski direktor Jure Jurić i zaželio dobrodošlicu, dobro zdravlje i dobru igru, te borbu za prvih pet (5) tabličnih mjesta. Treneru Josipu Raić-Sudar  odazvali su se sljedeći igrači: Anić, Davidović, Babić, Šeremet, M.Gazić, Leko, Jagustin, Naletilić,  Suppiger, M.Sambol, Pintarić, Koledić, Bebić, Petričević i Pavić. Opravdano odsutni bili su: Validžić,  I.Gazić, Smolčić, L.Sambol, Majer, Borko, Mrdeša i Vuksanović dok su: Ujvari, Dubravac, Božić i  Čučković napustili redove NK Bedem.

Do početka prvenstva plavo-bijeli imaju ugovorenih šest (6) pripremnih utakmica i to ovim redom: 27.i 28.07.o.g. turnir u Kuševcu na kojem učestvuju:Torpedo, Đakovo-Croatia, Zrinski i Bedem s dvije utakmice.Treću utakmicu igraju protiv Đakovo-Croatia 03.08. sa naknadno utvrđenim domaćinstvom, 10.08. igraju sa Čepinom, a dan poslije tj. 11.08. imaju KUP utakmicu NS Vinkovci protiv Šokadije iz Starih Mikanovaca u Ivankovu.

Već tradicionalno tzv. generalku igraju protiv novog trećeligaša Graničara iz Županje  17. ili 18.kolovoza, najvjerojatnije u Ivankovu. Na plenumu klubova 3.HNL-istok koji će se održati u Jurjevcu 23. srpnja u 18 sati ispred NK Bedem istom će nazočiti  Stjepan Šimić predsjednik kluba i Jure Jurić sportski direktor. Inače,prvi trening promatralo je 20-tak znatiželjnih simpatizera koji su vidjeli novi i znatno podmlađeni Bedem sastavljen uglavnom od juniora kluba. (Anto Borić)

Foto Marijana Vojnić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.