Pomiče se i termin Pannonian Challengea

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge – baš sve što ti treba se prema najavama i očekivanjima organizatora trebao održati početkom lipnja, ali će zbog pandemije ipak biti prolongiran na kraj ljeta kada se usklade termini s ostalim natjecanjima sličnog karaktera.

Oglas

Ovogodišnji 21. Pannonian Challenge okupit će veliki broj natjecatelja i najbolje svjetske vozače BMX-a, rola, skateboarda i romobila. Proteklih 20 godina kroz festival je prošlo više od 350.000 ljudi, natjecalo se više od 2.500 sportaša iz 37 zemalja svijeta. Zahvaljujući dugogodišnjoj podršci Grada i Županije, Pannonian Challenge postao je festival o kojemu se priča i izvan granica grada, regije i Hrvatske.

Oglas

Dok čekaju zeleno svjetlo epidemiologa organizatori su vrlo aktivni pa su izdali digitalnu verziju festivalske monografije “PC XX: THE STORY” koja je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u kojoj su predstavljene retrospektivne fotografije festivala i bivšeg skate parka koji je stradao u požaru pridruživši im i brojne priče i anegdote svih sudionika festivala.