Poleti stiže u Kaptol po jesensku titulu

Županijski prvoligaši polagano ulaze u samu završnicu jeseni. Na vrhu Croatia suvereno kroči prema jesenskom naslovu dok na dnu Sloga lagano klizi prema Segundi.

Oglas

Kolo u subotu u Rajsavcu otvaraju Dinamo i BSK iz Buka. Domaćin miran u sredini tablice i nezgodan na svom terenu, gost svjestan da im “igra” samo pobjeda ukoliko žele nastaviti trku sa Mihaljevčanima.

Oglas

Nedjeljni raspored nudi puno zanimljivih utakmica od kojih najveću pažnju privlači derbi u Kaptolu gdje se Krešo Poleti vraća na mjesto sreće, valjda prvi put sa željom da Kaptol izgubi. Sa druge strane će biti njegov veliki prijatelj Mile Pavelić sa svojom mladom ekipom spreman da “zakuha” prvenstvo. Croatia ima strašan niz od 9 uzastopnih pobjeda, sa desetom bi stavili jednu ruku na pehar ali gostovanje u Kaptolu je sve samo ne lako i ugodno. U Golobrdcima drugi derbi, onaj sa dna Primere gdje domaći Parasan dočekuje Slogu i ima priliku doći do treće uzastopne pobjede čime bi stekli realne šanse za opstanak.
Sloga jedina bez pobjede, sa samo jednim remijem vjerojatno svjesna da im je ova utakmica posljednji vlak. U Gradcu se igra Pleternički derbi, na noge Slavenu stiže Kuzmica.
Favorita nema, i jedni i drugi bitno oslabljeni čekaju utakmicu ali željni nadigravanja i borbe za bodove.

Oglas

U Vetovo stiže Graničar koji se ipak konsolidirao i pobjegao sa dna ljestvice. Domaćin kvalitetan ali na domaćem terenu bez boda u pet pokušaja i sigurno riješen da u nedjelju “skine urok”. U Čaglinu susret Omladinca i Mladosti. Omladinci koji su po godinama to davno prestali biti su favoriti ali favorit je bila i Kuzmica u Kuzmici pa se dečki iz Pavlovaca nisu predali. Sve dobro što su napravili u Kuzmici mladostaši su pokvarili prošlo kolo na domaćem terenu tako da očekujemo tvrdu i borbenu utakmicu. Drugi derbi začelja igra se na zapadu županije gdje ne prepoznatljivi Dobrovac dočekuje susjede iz Obriježi. Bodovi trebaju i jednima i drugima, imperativ imaju i jedni i drugi i ovo im je jedna od posljednjih prilika da uhvate priključak barem što se tiče jesenskog dijela prvenstva. Očekuje nas zanimljivo kolo koje može razjasniti ali i dodatno zakomplicirati stvari kako na vrhu tako i na dnu prvenstvene ljestvice.