/Polet na vrhu Baranjske lige nakon drugog kola 31 POGODAK U DRUGOJ DIONICI
FB_IMG_1568088412689

Polet na vrhu Baranjske lige nakon drugog kola 31 POGODAK U DRUGOJ DIONICI

Baranjski ligaši odigrali su drugo prvenstveno kolo koje je obilovalo golovima na svim terenima. Ukupno su se mreže tresle 31 put u četiri utakmice!

Najbolje je sezonu otvorio Polet koji je jedini na šest osvojenih bodova. U drugom kolu Polet je bio domaćin Ribaru i u drugom dijelu slomio otpor gostiju. Na odmor se otišlo rezultatom 3:3, a u nastavku je Polet dodao gas i došao do uvjerljivog slavlja. Zanimljivo je da su čak četiri pogotka na utakmici pala s bijele točke, a četiri puta u strijelce se upisao Bruno Barat.

I u ostala tri susreta pobjede domaćina, Zmaj je bio bolji od Radnika, a i na toj utakmici Bruno je zabio 4 gola, naravno, ne Barat nego Ujhelji, od toga i dva u posljednjih deset minuta koji su odlučili pobjednika. Iako je Davor prvi došao do prednosti Luč je na kraju uvjerljivo slavila, ponajviše zahvaljujući Daliboru Kolariću koji je zabio hat-trick. Četiri komada Danijela Tomokovića donijela su pobjedu Graničaru u domaćem dvoboju protiv Croatije, a ovo je bio jedini susret na kojem su suci slali igrače na ranije tuširanje, na svakoj strani po jednog.

Rezultati 2. kola:

ZMAJ – RADNIK 5:3

LUČ – DAVOR 4:1

POLET – RIBAR 7:3

GRANIČAR – CROATIA 5:3

Screenshot_20190910-055127_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •