Polet s desetkom ispratio Obilić, golijada i u Gabošu

Krenula je i 3 ŽNL NS Vinkovci u kojem je furiozan start imao Polet i na svom terenu s desetkom ispratio Obilić. Hattrick je postigao Marko Mikinac, dva je zabio Niko Tunjić, a po jedan su dodali Matej Božanović, Emanuel Mikinac, Josip Marcikić, Stjepan Nikolić i Siniša Marcikić dok je počasni pogodak za goste postigao Stefan Savurdić.

Gledatelji su mogli vidjeti i golijadu u Gabošu gdje je domaći Čelik na krilima Miladina Radovića došao do uvjerljive pobjede nad Šokadijom. Radović je zabio četiri, po jedan su dodali Đorđe Vujadinović, Jovan Vojnović, i Dejan Jakšić, dok su poraz za goste ublažili Karlo Blažević, Stjepan Brkić i Leon Sukobljević.

Šest pogodaka smo mogli vidjeti na utakmici Podgrađa i Đezelema gdje su domaćini iz Podgrađa dođli do pobjede. Za domaće su zabijali Krešimir Čavar, Ilija Jukić, Martin Subotić i Josip Bosančić, a za goste Mario Svečnjak i Josip Blažeković. Vinkovci su s dva pogotka Vedrana Miškića došli do sigurne pobjede protiv Bosuta.

Tri boda Hrvatskom Sokolu je donio Stjepan Antolović jedinim pogotkom na utakmici protiv Orolika. Jedinu gostujuću pobjedu u ovom kolu su odnijeli Marinci na gostovanju kod Meteora. Jedini pogodak na utakmici je zabio Matej Plum iz kaznenog udarca, koji je zadnjih 15 minuta stao na gol zbog isključenja svog vratara, te je do kraja uspio sačuvati mrežu netaknutom i ponijeti epitet igrača utakmice.

na kr