Polet iz Semeljaca krenuo u lov na Dračice

U nedjelju, 06. veljače, s pripremnim je periodom počela momčad Poleta iz Semeljaca. Momčad su uoči prvog treninga pozdravili predsjednik Hrvoje Cindrić i trener Pero Paradžik. U svom su govoru obojica najavili pohod na prvu poziciju koja donosi naslov prvaka i kvalifikacije za 1. ŽNL Osječko-baranjsku.
Promjena u igračkom kadru nema, upravu kluba posebno veseli činjenica da su svi momci ostali na okupu i da s istim snagama na proljeće kreću borbu. U klubu ipak napominju da iako još nema pojačanja, to ne znači da ih neće biti, jer se još pregovara s nekoliko imena.

Oglas

Plan je tijekom pripremnog perioda trenirati četiri puta tjedno, uz utakmicu vikendom. Momčad trenera Paradžika očekuje i nekoliko pripremnih utakmica:
13.02. Đurđenovac
20.02. Omladinac Josipovac
27.02. Hajduk Široko Polje
Generalka BSK Beketinci

Oglas

Početak prvenstva zakazan je za 13. ožujak, kada momčad Poleta u Semeljcima očekuje susjedni derbi s Jedinstvom iz Forkuševaca. Prvi je susret ovih dviju momčadi završen pobjedom Poleta s 3:1. Ekipa iz Semeljaca jesen je završila na drugom mjestu s 34 osvojena boda, sa samo jednim manje od vodećih Dračica. Napadači Poleta najraspucaniji su u ligi, u 13 su odigranih kola, precizni bili čak 37 puta.
Poletov cilj na proljeće je naslov prvaka i povratak u osječku 1. ŽNL. Želja svih u klubu je podići formu momčadi do petog kola nastavka prvenstva, kada u Semeljce dolaze Dračice. Računica Semeljčana je tada srušiti jesenskog prvaka i preuzeti prvu poziciju, te ju sačuvati do samoga kraja.

Oglas