Polet i Čelik na vrhu, Šokadija sedmicom do prve pobjede

Odigrano je 3. kolo 3. ŽNL NS Vinkovci u kojem su vodeći Polet i Čelik došli do domaćih pobjeda. Polet je ugostio Marince i minimalno slavio golom Mateja Božanovića na samom otvaranju utakmice, i gosti su imali svoje prilike, između ostalih su promašili čak dva penala. Čelik je ugostio Đezelem koji je odlično otvorio utakmicu i poveo golovima Danijela Paprike i Tomislava Vasilja, no domaći se nisu predavali i na krilima Miladina Radovića koji je postigao hattrick dolaze do pobjede.

Minimalnim rezultatom je Meteor na svom terenu pobijedio Bosut, jedini pogodak vrijedan tri boda postigao je Ivan Vuković. Šokadija je došla do prve pobjede uvjerljivom pobjedom protiv Obilića, ukupno sedam komada, po dva su zabili Jurići, Antonio i Tomislav, po jedan su dodali Dario Farago, Antun Kulić i Leon Sukobljević.

Do uvjerljive pobjede je došao i Hrvatski Sokol koji je na svom terenu ugostio Slavonac. Dva gola je postigao Stjepan Antolović a po jedan su dodali Slaven Buzov i Krunoslav Kovač. Gledatelji u Podgrađu u prvom dijelu nisu mogli vidjeti pogotke, no zato su u drugom vidjeli čak četiri. Podgrađe je povelo preko Josipa Komljenovića, Orolik izjednačuje golom Velimira Kurtušića, ipak domaći dolaze do prednosti još jednim golom Komljenovića, a pobjedu potvrđuje Dražen Knežević

 

FOTO Fb Marinci