Poganovci i Kućanci nastavljaju borbu za vrh, Vuka bez milosti, neodlučeno u Bokšić Lugu

Nakon ovog vikenda ostalo je još samo 6 kola za odigrati u Ligi NS Našice, a situacija što se tiče plasmana na ljestvici nije riješena. 20. kolo obilježile su skoro sve pobjede domaćina, samo jedna gostujuća pobjeda i jedan remi. 

Oglas

Oglas

Poganovci su na domaćem terenu svladali Sveti Đurađ 5:0. Dvaput je zabio Stanivuković, a listu strijelaca su se upisali i Spajić, Karin i Apati.

Oglas

Seljak je svladao Martin 5:1, a za pobjedu domaćina zabijali su Ivatin, Martić, Kovačević, Batovanja i Glušac. Počasni pogodak za goste zabio je Biuklić.

Kućanci su na domaćem terenu svladali Hajduk 4:0. Dvaput je za razigrane domaćine zabio Hettich, a Havidić i Živković su potvrdili pobjedu domaćina.

Vuka je uvjerljivo svladala Polet, bilo je čak 9:0. Hat-trick je zabio Mesaroš, dvaput su precizni bili Kos i Herceg, a više nego uvjerljivu pobjedu potvrdili su Vinić i Vrabel.

Lađanska je sigurno svladala Kapelnu 2:0. Strijelci za novu pobjedu domaćina bili su Sambol i Vučemilović.

Mladost je ostvarila jedinu gostujuću pobjedu protiv Dinama, bilo je 0:1. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Špiranec.

Jedini remi u ovom kolu odigrao se između Luga i Slavonije NLT, bilo je 1:1. Pred kraj utakmice poveli su gosti preko Brčića, a na kraju utakmice izjednačenje domaćinima donio je Ploher.