Podravac, Viktorija i Drava ostvarili nove pobjede

2. ŽNL Valpovo – Donji Miholjac proteklog je vikenda odigrala svoje 2. prvenstveno kolo, a samo su tri momčadi ostvarile po dvije pobjede, Podravac iz Moslavine, Viktorija i Drava.

Oglas

Bilo je to sjajno kolo za goste koji su upisali čak 5 pobjeda i dva remija dok su od domaćina pobjede upisali samo Omladinac koji je u Petrijevcima slavio u pravoj golijadi te Sokol koji je bio bolji od Satnice. U dvoboju Omladinca i Dubrave sve je proteklo u znaku Mateja. Za goste je dva pogotka postigao Matej Maričić, jedan Matej Kasapović, isključenja su zaradili Matej Đurakić i Matej Lončar, a prvi pogodak na utakmici postigao je “skoro” Matej – Matija Samardžija. Čitavo vrijeme Omladinac je bio u prednosti, sredinom drugog poluvremena i tri pogotka razlike, a gosti su 7 minuta prije kraja došli na -1 ali ne i do boda.

Oglas

Najuvjerljiviji je bio Zelčin koji ima najubojitiji napad lige, u Ivanovu su suparničku mrežu pogađali 7 puta. Povelo je Ivanovo s dva pogotka Armena Kunića, a njegovim izlaskom već nakon 20ak minuta igre sve je otišlo na stranu Zelčina kojeg su predvodili trostruki strijelci Benjamin Pešut i  Mario Magić. BSK Termia bila je bolja od Gata uz dva pogotka Mladena Skelca, a pogodak vrijedan tri boda na računu Drave postigao je Ivan Kaluđer. Jednake vrijednosti bio je i gol Darka Kovaćevića koji je osigurao slavlje Viktoriji na gostovanju u Šljivoševcima. Sokol je do svoje prve pobjede ove sezone došao u Rakitovici svladavši Satnicu golovima Tonija Šmaguca. U dvobojima dva Podravca kao gost je slavio onaj iz Podravske Moslavine, golove vrijedne čelne pozicije postigli su Matoković i Tadić.

Oglas

Dva su dvoboja završena bez pobjednika, u Cretu su po pogodak postigli Hajdin i Bratstvo, Nikola Mak je donio prednost gostima, a konačni rezultat postavio je Karlo Vincek u 23. minuti kada je Mak već bio van igre. Šest pogodaka palo je u dvoboju starih rivala Beničanaca i Bočkinaca, Ivan Davidović bio je dvostrki strijelac za domaće, dok je momčad Bočkinaca u posljednjih 15ak minuta nadoknadila zaostatak od dva gola, a onaj posljednji postigao je Kristijan Kalmar u 87. minuti.

Gat :                      NK “Gat”                             NK “BSK Termia”                  1   :   3

Črnkovci :             NK “Mladost” (Č)                NK “Drava”                           0   :   1

Ivanovo :              NK “Ivanovo”                     NK “Zelčin”                            2   :   7

Petrijevci :             NK “Omladinac”                 NK “Dubrava”                       5   :   4

Šljivoševci :          NK “Graničar”                     NK “Viktorija”                       0   :   1

Beničanci :            NK “Beničanci”                   NK “Bočkinci”                       3   :   3

Rakitovica :           NK “Sokol”                         NK “Satnica”                          2   :   0

Bistrinci :              NK “Podravac” (B)              NK “Podravac” (PM)              0   :   2

Cret :                     NK “Hajdin”                        NK “Bratstvo”                        1   :   1