Podravac uspješan u Samatovcima, bez pobjednika u Nardu, BSK demolirao Graničar

Odigrana su 2. kola Ligi za prvaka i ostanak 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac. Najuvjerljivi su bili Viktorija, BSK i Hajdin dok je Zelčin uzeo samo bod na domaćem terenu.

Oglas

Oglas

LIGA ZA PRVAKA 

Oglas

Sloga je u Samatovcima ugostila Podravac, a slavili su gosti 1:3. Dvostruki strijelac za Podravac bio je Niki Horvat, jedan je dodao Martin Matoković, a počasni pogodak Sloge djelo je Juraja Valinčića.

Hajdin je u Cretu lako svladao Mladost 4:1. Trostruki strijelac za domaćine bio je Dejan Kozina, a pobjedu je upotpunio Luka Kozina. Jedini strijelac za goste bio je Ante Herendić.

Drava i Bočkinci odigrali su neodlučeno 1:1. Poveli su Bočkinci preko Adama Bočkinca, a Goran Špoljarić je izjednačio na konačnih 1:1.

Dubrava je svladala Satnicu s minimalnih 1:0, a pogodak odluke je zabio odmah na početku Matej Maričić te se mreže do kraja više nisu tresle.

U odličnoj utakmici Zelčin i Omladinac su remizirali 2:2. Pogotke za domaćine zabio je Ivan Magić, a strijelci za Omladinac bili su Matej Grizelj i Luka Rimac.

LIGA ZA OSTANAK

Graničar je ugostio BSK Termiju, a slavili su gosti s čak 2:6. Hat-trick za BSK postigao je Ante Dujmović, a još su zabili Davor Pavošević, Vladimir Junušić i Domagoj Vrbljančević. Strijelci za domaću momčad bili su Antonio Boduljak i Marinko Radočaj.

Sokol je ugostio Hrvatski Sokol te ih je svladao 3:0. Marko Falamić je doveo domaćine u vodstvo, a pobjedu je dvama pogocima potvrdio Matej Žigmundić.

Viktorija je na domaćem terenu svladala Beničance 4:1. Dario Kovačević je bio dvostruki strijelac za domaćine, a pobjedu su potvrdili Matko Zaspan i Robert Jurišić. Počasni pogodak gostiju djelo je Davida Ivanišića.