Podravac suvereno do bodova, Bočkinci i Zelčin sigurno do gostujućih bodova

Prvo proljetno kolo, a ukupno 15., u 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac donijelo je nekoliko vrlo zanimljivih rezultata, ali i veliku efikasnost. Vodeća Satnica bi mogla izgubiti prvu poziciju jer drugoplasirani Omladinac ima isti broj bodova, ali i utakmicu manje.

Oglas

Oglas

Drava je u Nardu svladala Graničar rezultatom 2:1. Strijelci za Dravu su bili Ivan Skelac i Val, dok je jedini pogodak za Graničar djelo Boduljaka.

Oglas

Podravac je vrlo uvjerljivo svladao Viktoriju na domaćem terenu. Dvostruki strijelci na ovom susretu bili su Matoković i Pavin, dok je još jedan pogodak dodao Kokorić pred sami kraj ovog neravnopravnog susreta.

Mladost je u Črnkovcima svladala vodeću Satnicu 2:1. Strijelci za vrijednu pobjedu Črnkovčana bili su Kupanovac i Jelić, dok je počasni pogodak za goste zabio Suvaljko.

Podravac više nije član ove lige pa umjesto utakmice s Bočkincima, 3 boda bez borbe idu gostima. Također treba napomenuti kako će svaka ekipa koja treba igrati s Podravcem imati slobodno kolo umjesto te utakmice.

Beničanci su ugostili Dubravu, a nakon preokreta slavili su gosti 1:2. Poveli su domaćini preko Lovoševića, a pobjedu gostima su donijeli Kasapović i Maričić.

Zelčin je gostovao kod Hrvatskog Sokola te su ostvarili pobjedu 1:4. Dvostruki strijelac bio je Đurakić, po jedan su dodali Magić i Semialjac, a za domaćine počasni pogodak je postigao Abramić.

Sloga i Omladinac su igrali u Samatovcima, a slavili su gosti 1:2. Mutić je zabio za Slogu, a pogotke vrijedne 3 boda za Omladinac postigli su Tomas i Rimac.

BSK Termia je u Bizovcu ugostila Hajdin, a domaćini su slavili 2:0. Strijelci za lijepa 3 boda BSK-a bili su Gudelj i Novoselić.