Podravac slavljem protiv Ivančice zadržao vrh, Križevčani postali prvi pratitelj

Ne baš sjajna partija vodeće momčadi Druge lige Sjever protiv Ivačnice, no bodovi su upisani i čelna pozicija sačuvana i utvrđena što je za Podravac na kraju najvažnije.

Oglas

Ivančica je pružila ozbiljan otpor lideru, pobijedila u dvije četvrtine, no na kraju ipak mora potpisati kapitulaciju u Virju. Stefan Zadravec je bio najefikasniji među Bijelo crvenima sa 34 poena, dok su gosti imali trojicu raspoloženih, dva Hercega i Kapustića koji su bili dvoznamenkasti. Radnik je podjednako teško došao do slavlja nad Labardom, tek su u posljednjih 10 minuta slomili otpor protivnika i otišli do dvoznamenkaste prednosti uz sjajnu igru Borne Katanovića te Ivana Svobode i Karla Kosa. Radnik je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto zahvaljujući slobodnom kolu za ekipu Vindije.

Oglas

Rezultati 16. kola:

Oglas

Podravac – Ivančica 77:64
Radnik – Labrada 82:71
Međimurje – Vedi 101:80
Virka – Petar Zrinski – utorak, 21. veljače, 20 sati
Varteks – Bjelovar 0:20 – Varteks odustao od daljnjeg natjecanja
Vindija – slobodna

Na ljestvici je vodeći Podravac s 28 bodova iz 15 utakmica, iza njega su sa po 25 bodova i 14 odigranih utakmica Radnik i Vindija, dok bod manje ima Međimurje koje je s 21. poenom viška bilo bolje od Vedija. Na dnu je Varteks koji je odustao od natjecanja, a ispred njega Labrada ima 17 bodova.