Podravac i Drava nastavljaju maksimalno

Nisu napadači bili posebno inspirirani proteklog vikenda u 2. ŽNL Valpovo – Miholjac, naime samo u dva susreta su obje momčadi postigle golove. U Lacićima su Viktorija i BSK podijelili bodove uz po dva gola na svakoj strani, po dva u svakom poluvremenu, a gosti su utakmicu završili s dva igrača manje što domaćin ne koristi za treći gol i pobjedu. Dva gostujuća pogotka Slogi nisu bila dovoljna ni za bod protiv razigrane Drave koju je s dva gola predvodio Mladen Skelac, a gosti iz Samatovaca unatoč odličnoj igri u drugom poluvremenu nisu uspjeli nadoknaditi tri gola minusa s koliko su otišli na odmor. Osim u Lacićima remi je odigran i u Bočkincima, no tamo ni domaćin ni Zelčin nisu našli put do suparničke mreže.

Oglas

Dubrava je na svom terenu s uvjerljivih 4:0 slavila protiv Graničara, a dvostruki strijelac bio je Matej Maričić koji je oba svoja pogotka postigao u prvom dijelu kada je i odlučeno pitanje pobjednika. Najraspucaniji su bili napadači Satnice koji su do vrha napunili mrežu Hajdina u čemu je prednjačio Ivan Tomas koji je za pola sata zabio uvodna tri komada i osigurao ostanak bodova u Satnici. U derbiju začelja Podravac je iz Ivanova put Bistrinaca odnio sva tri boda i prepustio domaćinu fenjer, Marko Magušić i Marijan Vuka isporučili su po dva komada za bijeg sa dna. I drugi Podravac je slavio, Hrvatski sokol inkasirao je četiri komada, nimalo neobično jer je više od sat vremena igrao s igračem manje, Ivan Pavin zabio je polovinu od domaće četvorke.

Oglas

Mladost je minimalnom domaćom pobjedom nad Beničancima izborenom u trećoj minuti sudačkog dodatka preko Filipa Kupanovca ostala korak iza vodećeg dvojca. Korak, odnosno samo bod iza Mladosti nalazi se Omladinac koji je u Rakitovici došao do gostujućih bodova zahvaljujući Anti Luciću i Deniju Ibrahimpašiću, ali i treneru Brkiću koji je obojicu nešto ranije uveo u igru za što su mu ovi zahvalili na najbolji mogući način.

Oglas

Ivanovci :          NK “Dubrava”                   NK “Graničar”              4 : 0

Bočkinci :           NK “Bočkinci”               NK “Zelčin”                     0 : 0

Rakitovica :        NK “Sokol”                      NK “Omladinac”           0 : 2

Satnica :             NK “Satnica”                NK “Hajdin”                    6 : 0

Lacići :                NK “Viktorija”            NK “BSK Termia”       2 : 2

Nard :                 NK “Drava”                       NK “Sloga 1958”        4 : 2

P. Moslavina :    NK “Podravac” (PM)     NK “Hrvatski sokol”   4 : 0

Črnkovci :          NK “Mladost” (Č)          NK “Beničanci”             1 : 0

Ivanovo :            NK “Ivanovo”                   NK “Podravac” (B)     0 : 5