Podravac i Drava na gostovanjima nastavili s maksimalnim učinkom

Nakon četvrtog kola na vrhu 2. ŽNL s maksimalnim učinkom ostali su samo Podravac i Drava koji su uspješno odradili gostovanja u Beničancima i Bocanjevcima, dok su do sada maksimalni Bočkinci u derbiju kola remizirali kod Omladinca u Petrijevcima i zajedno s domaćinom ostali neporaženi u dosadašnjem dijelu sezone.

Oglas

Derbi je završen sa po pogotkom na svakoj strani, u prvom dijelu Barić je donio prednost Bočkincima, da bi početkom drugog dijela Domović postavio konačnih 1:1 pa je ovo bio i susret s najmanje golova u ovom kolu. Mladost je u Bistrincima slavila 2:1 pobjedu koju im je s dva gola za preokret donio Filip Kupanovac. Isti je bio i konačni ishod dvoboja Hrvatskog sokola i Drave, junak momčadi iz Narda bio je Ivan Skelac koji je oba pogotka postigao u prvom poluvremenu, u nastavku domaćin je uspio samo smanjiti ali ne i doći do boda. U Šljivoševcima prava golijada i podjela bodova Graničara i Ivanova uz po četiri pogotka u svakoj mreži. Na pogon Dine Kovačevića Graničar je odjurio do uvjerljivih 4:1, no gosti se ne predaju i u posljednjih 20-ak minuta uspjevaju sustići domaćina, a konačni rezultat postavio je Crljenić u 85. minuti.

Oglas

Matej Pavin bio je dvostruki strijelac u uvjerljivoj 4:0 pobjedi Podravca u Beničancima, dok je Satnica u drugom poluvrmenu potpuno izdominirala u Bizovcu i minus iz prvog poluvremena uz četiri različita strijelca pretvorila u uvjerljivu pobjedu. Istim 4:1 rezultatom Hajdin je na svom terenu bio bolji od Sokola, a sa po dva gola su se istaknuli Vincek i Kozina. Golijade smo vidjeli i u Zelčinu i Samatovcima, u prvom je slavio domaćin u drugom su bodovi podijeljeni. U Samatovcima je briljirao Matko Zaspan koji je u sjajnoj utakmici zabio hattrick i odnio bod put Lacića. Sloga je povela, gosti okrenuli na 1:2, pa onda domaćin radi preokret da bi Zaspan postavio konačnih 3:3. Ivan Magić s dva je gola bio junak Zelčina u susjedskom derbiju protiv Dubrave, gosti su čak tri puta bili u prednosti, domaćin se uporno vraćao i na kraju u posljednjim trenucima preko Magića stigao do potpunog preokreta i velikog slavlja.

Oglas

Šljivoševci :      NK “Graničar”              NK “Ivanovo”                 4 : 4

Bistrinci :          NK “Podravac” (B)     NK “Mladost” (Č)       1 : 2

Beničanci :        NK “Beničanci”            NK “Podravac” (PM)  0 : 4

Bocanjevci :     NK “Hrvatski sokol”    NK “Drava”                    1 : 2

Samatovci :       NK “Sloga 1958”           NK “Viktorija”              3 : 3

Bizovac :           NK “BSK Termia”        NK “Satnica”                1 : 4

Cret :                 NK “Hajdin”                   NK “Sokol”                   4 : 1

Petrijevci :         NK “Omladinac”          NK “Bočkinci”          1 : 1

Zelčin :              NK “Zelčin”                   NK “Dubrava”             4 : 3