Podravac dvoznamenkasto u Krčeniku, Kapelna moćno preko Graničara

Zanimljivo je bilo 4. kolo 2. ŽNL Donji Miholjac, iako su vremenski uvjeti za igru bili sve samo ne sportski, a kamoli nogometni. Odigrano je novih šest susreta, a izdvajaju se vrhunske pobjede Podravca i Kapelne.

Oglas

Oglas

Minimalno su nogometaši Sokola slavili kod Viktorije, a strijelac pobjedničkog pogotka u prvom poluvremenu bio je Falamić. Jednako je i Mladost slavila protiv Bratstva pogotkom Luke Majdenića. Odličan susret odigrali su Beničanci i Bočkinci, a gosti su ostvarili novu pobjedu rezultatom 1:2. Oba pogotka za Bočkince zabio je Harkanovac, dok je za Beničance strijelac bio Pleša. I Kućanci su na gostovanju slavili s minimalnih 0:1, a njihov strijelac za konačnu pobjedu bio je Nikola Živković sredinom drugog dijela.

Oglas

Kapelna je vrhunskom predstavom Jugovića svladala Graničar 6:0. Jugović je bio četverostruki strijelac, a po jedan su još dodali Ronta i Senković. Ipak, najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su nogometaši Podravca, koji su na gostovanju kod Hajduka slavili čak 1:10. Strašan susret odigrao je raspoloženi Pavin, koji je bio strijelac 4 pogotka. Po dva su dodali Šimara i Matoković, a konačnu desetku potvrdili su Kovač Luka i Kovać Mario. Jedini strijelac kod teško poraženog domaćina bio je Mudri.