Podravac, Bočkinci i Drava maksimalni nakon 3 kola, prekid u Nardu

Valpovačko miholjački drugoligaši odradili su proteklog vikenda treće prvenstveno kolo nakon kojeg su se na vrhu s maksimalnim učinkom izdvojili Podravac, Drava i Bočkinci.

Oglas

Podravac je u Moslavini uvjerljivo nadigrao imenjaka iz Bistrinaca, Matej Pavin zabio je hattrick i bio prvo ime pobjednika, dok je za goste oba pogotka postigao legendarni Marijan Vuka. Drava je bez većih problema upisala bodove na svom terenu protiv Beničanaca, no problema je bilo za glavnog suca koji je napadnut od strane gostujućih igrača koji su pogubili živce u 35. minuti kada su već bili tri gola u minusu, pa je za očekivati da i njih čekaju problemi nakon pravorijeka iz Saveza. Petar Hrsto bio je dvostruki strijelac u pobjedi Bočkinaca koji su na kraju uvjerljivo slavili protiv Hajdina koji je slomljen tek u drugom poluvremenu.

Oglas

Jedinu gostujuću pobjedu u 3. kolu upisala je Sloga koja je u Satnici slavila isto tako u drugom poluvremenu, a valja istaknuti dva gola Jakova Petrineca. Bez domaće pobjede ostala je i Dubrava kojoj je jedan odnio Omladinac uz po pogodak u svakoj mreži. Davor Berečić i Ivan Magić postigli su po dva u golijadi Zelčina protiv Graničara, a kao i Zelčin šest komada gostima je isporučila i Mladost koja je do nogu potukla Ivanovo. Filip Kupanovac bio je prvo ime susreta, sve što je opalio je i ušlo pa je svoj napadački učinak popravio s četiri komada. Četiri komada zabila je i Viktorija Hrvatskom sokolu, polovina je djelo Matka Zaspana. Denis Maltašić spremio je dva u mrežu BSK-a u sigurnoj 4:1 pobjedi Sokola u Rakitovici.

Oglas

Zelčin :             NK “Zelčin”                     NK “Graničar”             6 : 2

Ivanovci :         NK “Dubrava”              NK “Omladinac”           1 : 1

Bočkinci :         NK “Bočkinci”               NK “Hajdin”                    3 : 0

Rakitovica :      NK “Sokol”                     NK “BSK Termia”          4 : 1

Satnica :            NK “Satnica”               NK “Sloga 1958”           1 : 2

Lacići :             NK “Viktorija”              NK “Hrvatski sokol”    4 : 0

Nard :                NK “Drava”                     NK “Beničanci”              3 : 0

P. Moslavina :  NK “Podravac” (PM)    NK “Podravac” (B)        5 : 2

Črnkovci :         NK “Mladost” (Č)        NK “Ivanovo”                  6 : 0

Foto: Dubrava Ivanovci