Počinje prodaja karata za Egipat

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija počinje u utorak, 25. lipnja  2024. godine, pripreme za Olimpijske igre u Parizu. Nakon okupljanja u Zagrebu i kratkog druženja s novinarima, reprezentacija će produžiti do hotela Panorama u  Prelogu. Tu će obaviti prvu fazu priprema koja će trajati do 7. srpnja.

U sklopu tog ciklusa priprema, odigrat će i jedan prijateljski susret i to protiv Egipta. On se igra 6. srpnja u 16.30 sati u varaždinskoj Areni. Sa željom da reprezentacija dobije maksimalnu podršku s tribina varaždinske ljepotice, Hrvatski rukometni savez je odredio simboličnu cijenu ulaznica za taj susret. Tako će ulaznice iza oba gola biti samo pet (5) eura, a mjesta na središnjim bočnim tribinama 10 eura. Njihova prodaja online putem počinje danas u podne (12:00h). I možete ih kupiti putem sljedeće poveznice  www.ulaznice.hr. Broj ulaznica koje kupac može kupiti je neograničen.

Stoga, dođite i podržite Domagoja Duvnjaka, Luku Cindrića, Dominika Kuzmanovića i društvo u tom susretu i ohrabrite ih prije puta u Pariz na najveće svjetsko natjecanje!

Izvor HRS