Počinje Premijer liga Virovitičko-podravske županije!

Nakon odmora i ljetnih priprema sve je spremno za početak Premijer lige Virovitičko-podravske županije. Prošlogodišnji županijski prvak Sloga iz Zdenaca svoj put je nastavila u ligi iznad, a utrka za novog prvaka kreće već ovoga vikenda.

Prva pratilja prvaka u prošloj sezoni, NK Bratstvo Gornje Bazje bit će domaćin Slavoniji Sladojevci gdje ćemo sigurno svjedočiti pravoj nogometnoj poslastici. U Suhopolju ćemo gledati sraz istoimenog domaćina koji se prethodnu sezonu natjecao u sklopu 4. NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica i NK Lukač 05 koji je u sezoni prije zauzeo respektabilno treće mjesto.

Izrazito motivirana i pojačana ekipa Mladosti iz Čačinaca bit će domaćin u susretu sa Sokolom Milanovac koji u ovu ligu ulazi kao prvak 2. ŽNL VPŽ ZAPAD. Prošlosezonska zlatna sredina momčad Dinama Četekovac  gostovat će kod momčadi NK Crnac koja je prošle sezone zauzela predzadnje mjesto.

NK Rezovac, kojem je u prošloj sezoni falilo jako malo bodova da zauzme i veću poziciju od pete na kojoj se na kraju našao, dočekat će na svom terenu ekipu koja je prošle godine bila član višeg ranga – NK Voćin.

Dinamo (KD) će kako i sami kažu – nakon hladnog tuša u posljednjoj pripremnoj utakmici kod kuće dočekati momčad Zrinskog iz Nove Bukovice koji su izborili viši rang nakon što su se okitili titulom prvaka u prošloj sezoni. Još jedan zanimljiv susret odigrat će pomlađena škvadra NK Borove 2011 protiv uvijek neugodnog domaćina NK Mikleuša.