/U četvrtak kreće Coerver akademija u Valpovu PRIJAVE SU JOŠ UVIJEK OTVORENE
FB_IMG_1567510917046

U četvrtak kreće Coerver akademija u Valpovu PRIJAVE SU JOŠ UVIJEK OTVORENE

Početak rujna donosi nam početak Coerverove akademije za omladinske kategorije za Osječko-baranjsku županiju koja će se odžavati na terenima NK “Valpovka”.

Ova jedinstvena metoda treninga postaje sve popularnija pa se pokazni treninzi održavaju širom Lijepe naše, a u Valpovu je predviđen ozbiljniji posao na koji su pozvani svi mali nogometaši iz čitave županije.

Zainteresirane pozivamo da se prijave na e-mail adresu antonio.bošnjak@coervercroatia.com ili na brojeve mobitela 095/9191147 (Antonio) i 091/6031961 (Silvijo).

Sve informacije o održavanju akademije možete dobiti na naprijed navedenim kontaktnima.

Službene prijave za Coerver® Coaching Performance Akademiju Osijek još uvijek su otvorene…

Svakom igraču ćemo omogućiti profesionalni trening, te tehnički i psihološki program prilagođen UZRASTU kako bi ostvarenje vlastitog potencijala u tehničkom i taktičkom aspektu doveli do maksimuma.

Na treninzima se radi u grupama od najviše 12 igrača što omogućuje kompletan razvoj igrača: VJEŠTINU, BRZINU, INTELIGENCIJU, NATJECATELJSKI DUH I SNAGU.

Svaki polaznik Akademije dobiva korisničko ime i lozinku za Coerver®Skillful Edge stranicu preko koje će dobivati domaću zadaću i savjete o zdravoj prehrani od svojih trenera.

Prvi trening Akademije je 5. rujn, a do navedenog datuma u suradnji sa lokalnim nogometnim klubovima odrađuju se promo treninzi kako bi što bolje približili svjetsku metodu broj 1 djeci, njihovim roditeljima i trenerima, koji će također imati mogućnost dodatno se educirati u Valpovu kroz razne trenerske edukacije i seminare.

Podijeli
  •  
  •  
  •