Počeo je nicati krov novog stadiona

I dok se u dijelu medija pojavljuje priča da je izgradnja stadiona Pampas produljena do 2022. godine, na samom gradilištu radi se punom parom, a NK Osijek jučer se pohvalio montažom prvog dijela krovne konstrukcije.

Oglas

Priča o produljenju roka kako doznajemo odnosi se na izgradnju kampa Škole nogometa, no stadion ide svojim tokom i prve bi se utakmice na njemu trebale igrati već sljedećeg ljeta. Naravno da je pristalicama drugih klubova, pa i u novinarskim redovima koji bi trebali biti nepristrani barem kod ovakvih vijest, teško gledati kada konkurentski klub juri prema naprijed, mnogi i priželjkuju urušavanje čitavog projekta NK Osijek pa u svakoj mogućoj sitnici traže nekakve velike afere. Na njihovu žalost i radost svih navijača Osijeka ali i istinskih ljubitelja nogometa koji žele dobro svakom našem klubu, Osijek grabi velikim koracima prema naprijed u svim segmentima.

Oglas

Konstrukcija tribina je gotovo završena, krov će se uskoro sve više nadvijati nad njima, i uz nadu u povoljno vrijeme tokom zimskog perioda novi najljepši stadion u državi do sljedećeg ljeta će zasjati u svom punom sjajnu. Onaj drugi, kultni Gradski vrt sutra će biti domaćin velike europske utakmice, uvjereni smo ne i posljednje, Bjelica i njegova momčad puni su optimizma uoči ogleda s Baselom. Iako je riječ o odličnom protivniku, Gradski vrt nije zaslužio oproštaj od Europe bez gledatelja, valja ovosezonsku avanturu maksimalno produžiti i dočekati Kohortu u europskom natjecanju!