Počele su brojne aktivnosti na stadionu Croatie iz Bogdanovaca

Vrlo je aktivno ovih dana na stadionu Croatie iz Bogdanovaca. Uz brojne radove na stadionu, u nedjelju su s aktivnostima počeli i nogometaši Croatie. Momčad je pod budnim okom trenera Zlatka Mihina u nedjelju odradila prvi ovogodišnji trening, na kojem je prisustvovalo 20 igrača, uz dva opravdana izostanka.
Svlačionica Croatie ove je zime oslabljena za nekoliko imena. Stjepan Ergović, Vinko Budimir, Dino Radoš, Krešimir Mikić, Zvonimir Rimac i Dario Merkaš sporazumno su prekinuli suradnju s klubom i više nisu igrači Croatie. Ipak, na prvom se treningu pojavilo i nekoliko novih imena, no iz kluba ne žele izlaziti u javnost s imenima sve dok dolasci ne dobiju službenu potvrdu.
Prvi je trening odrađen uspješno, a popratili su ga klupska uprava i brojni članovi, odnosno pratitelji kluba. Prva pripremna utakmica zakazana je za 13. veljače, a do početka prvenstva Mihinova će momčad odigrati ukupno četiri pripremne utakmice i to svaku nedjelju.
U klubu nisu u potpunosti zadovoljni s jesenskim rezultatima, trenutno sedmo mjesto ne veseli nikoga. Svi u klubu smatraju da klub mora i može puno više, odnosno da Croatia pripada samom vrhu ljestvice. Zbog svega navedenoga prvi je cilj dobra fizička priprema kako bi u potpunosti spremni dočekali početak prvenstva. Svi u klubu vjeruju da će s proljećem doći i puno bolje igre Croatie, naravno i bolji rezultati.
Do početka prvenstva najavljeni su i brojni radovi na samom stadionu od kojih su neki već i započeli. Plan je srediti i obnoviti klupske prostorije, te napraviti novo spremište za opremu, kao i prostor za pranje dresova. Na samom se travnjaku nadograđuje drenaža, a priprema se i prostor za izgradnju novog pomoćnog terena. U planu je i postavljanje ograde na sjevernoj strani stadiona čime bi prilaz svim stranama stadiona bio ograđen.