Počela Škola plivanja Požeškog športskog saveza za 230 polaznika, upisi traju do petka, 03. srpnja

POŽEGA – Na Gradskim bazenima danas je počela Škola plivanja Požeškog športskog saveza za 230 polaznika koji su se upisali 29. i 30. lipnja. Upisi su mogući do kraja ovog tjedna odnosno do petka, 03. srpnja kada će u 10,30 biti svečano otvorena ovogodišnja Škola plivanja.

Oglas

Treneri će s polaznicima ponovno raditi u dvije smjene odnosno od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati. Škola plivanja će trajati 15 radnih dana ( od ponedjeljka do petka), a u slučaju lošeg vremena obuka će se produžiti. Djeca ce biti raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno. Sveukupno obuka traje 30 školskih sati.

Oglas

Radit će se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera stečenih znanja i vještina kao i svečana dodjela diploma svim polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije.

Oglas

Cijena Škole plivanja je 150 kuna. Može se uplatiti na račun Požeškog športskog saveza (HR7423860021120016519) ili u gotovini u prostorijama Saveza (Sportska dvorana Tomislav Pirc, Antuna Kanižlića 14a). Treće upisano dijete je i dalje gratis kao i svih proteklih godina. Uplatnice se mogu podići u prostorijama Saveza, na bazenu prilikom upisa, a dostupne su i na internet stranici Saveza.

Svaki polaznik će početkom idućeg tjedna dobiti iskaznicu Škole plivanja s kojom ima i slobodan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele sezone kupanja. Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika.

Izvor PŠS