Pobjede domaćina u Ligi za prvaka, Beničanci i Graničar sigurni u Ligi za ostanak

Odigrano je 4. kolo Lige za prvaka i ostanak u 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac. Ovo kolo Lige za prvaka obilježile su isključivo pobjede domaćih momčadi, a u Ligi za ostanak velikom pobjedom su se osladili Beničanci.

Oglas

Oglas

LIGA ZA PRVAKA

Oglas

Sloga je u Samatovcima minimalno svladala Hajdin 1:0, a strijelac za pobjedu domaće momčadi bio je Fabio Džeko.

Drava je na domaćem terenu svladala Podravac 2:0. Dvostruki strijelac za pobjedu Drave bio je Nikola Skelac.

Dubrava je slavila protiv Mladosti 3:2 u odličnom susretu. Hrvoje Kasapović, Matej Đurakić i Mario Pušić bili su precizni za pobjedu Dubrave, a smanjenje Mladosti donijeli su Filip Marković i Mateo Majdenić.

Zelčin je sigurno na domaćem terenu svladao Bočkince 2:0. Strijelci za lijepa 3 boda domaćina bili su Damir Gradinjan i Benjamin Pešut.

Omladinac je u Petrijevcima slavio protiv Satnice 2:1. Danijel Domović i Luka Rimac zabili su za raspoložene domaćine, a jedini gol za goste postigao je Branimir Rebrina.

LIGA ZA OSTANAK

Graničar je u Šljivoševcima slavio protiv Sokola u odličnom susretu 3:2. Dvaput je za domaćine zabio Matej Šegović, a potvrdu pobjede donio je Toni Kovačević. Strijelci za poražene goste bili su Matej Kokić i Josip Golubić.

Viktorija je ugostila te je poražena od BSK Termije 2:3. Hat-trick za goste zabio je Nikola Blažević, a strijelci za domaću momčad bili su Matko Zaspan i Marin Noveski.

Beničanci su na domaćem terenu uvjerljivo svladali Hrvatski Sokol 7:0. Dvaput su zabili Alen Vešligaj i Tvrtko Cvetanić, a pobjedu su potvrdili Benjamin Brkanić, Damjan Brkanić i Domagoj Špoljarić.