Pobjede domaćina na startu Premijer lige VPŽ!

Novu sezonu na travnjacima Virovitičko-podravske županije otvorili smo sa dva susreta gdje su snage odmjerili Suhopolje i Lukač 05, te Bratstvo i Slavonija.

Oglas

SUHOPOLJE – LUKAĆ 05 2:1

Oglas

Iako smo gubili od 11. minute dečki su pokazali karakter i zasluženo pobijedili! Ekipi Lukača čestitam na fer i korektnoj borbi te želim sreću u nastavku prvenstva. Što reći ,dosta publike koja se polako vraća na suhopoljsku ljepoticu! Cilj nam je i dalje etablirati mlade i domaće dečke, a mi idemo i dalje radit i ustrajati u tom. Hvala publici na podršci i upravi koja dosta radi kako bi omogućila što bolje uvjete i rad ekipe. Idemo dalje s radom i pripremom za sljedeću utakmicu!  – rekao je Mario Tolo, trenera Suhopolja.

Oglas

BRATSTVO – SLAVONIJA 8:0

U drugom susretu prvog kola Bratstvo je na svom terenu pregazilo Slavoniju sa visokih 8:0. Mrežu gostiju načeo je Filip Rebić, a onda kreće nogometni show Milinovića i Godeča koji su zabili preostalih 7 golova i na najbolji mogući način ušli u novu sezonu.

Sportski pozdrav. Domaćin je bio puno bolja momčad i zasluženo pobijedio, a mi iako nekompletni moramo pružati puno više od jučerašnje izvedbe. – poručili su nam iz NK Slavonije Sladojevci.