Pobjede Bratstva, Tehničara i Ferdinandovca – 4.NL-BJ-KC

Četvrto kolo zatvorili smo sa 3 susreta u kojima smo gledali dominaciju gostiju, gdje je jedinu domaću pobjedu upisalo Bratstvo.

Oglas

BRATSTVO – DINAMO PREDAVAC 5:2

Oglas

Bratstvo je upisalo još jednu domaću pobjedu, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom poluvremenu. U nastavku se gosti bude, ali domaćini brzo stvari vraćaju na svoj mlin te još povećavaju vodstvo.

Oglas

Pa rezultat govori sve, 3:0 poluvrijeme realno po prikazano je trebalo biti 5:0. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, drugo smo malo lose ušli prvih 15 min pa smo se opet vratili, dobra igra i zaslužena pobjeda. – riječi su Dejana Zrinskog.

MLADOST KLOŠTAR – TEHNIČAR CVETKOVEC 0:2

Tehničar je u gostima kod Kloštara došao do vrlo bitne i zahtjevne pobjede. U prvom dijelu su vrlo rano poveli pogotkom Herenta da bi u drugom dijelu iz kaznenog udarca pitanje pobjednika riješio Leonardo Da Cruz.

GRANIČAR – FERDINANDOVAC 0:2

Ferdinandovac je danas izgledao vrlo ozbiljno i svoju dobru igru naplatio je dvama pogodcima premda ih je moglo biti još. Domaćini ovoga puta nisu bili konkretni što ih je danas koštalo bodova.

Na kraju utakmice čestitao bih svojim momcima na 3 boda i zasluženoj pobjedi. Dominirali smo cijelu utakmicu i imali smo bolje šanse koje smo i iskoristili, dok su gosti prijetili iz nekih polu šansi, nisu uspjeli, a ja im čestitam na korektnoj utakmici. Mi se okrećemo idućem izazovu, a to je Sloga iz Zdenaca. -rekao je Franjo Kovačev.