/Pobjeda Svačića za očuvanje prednosti nad Graničarem MOMČAD IZ KLAKARA U UTAKMICI S 11 POGODAKA SLAVILA U GROMAČNIKU
svačić fb

Pobjeda Svačića za očuvanje prednosti nad Graničarem MOMČAD IZ KLAKARA U UTAKMICI S 11 POGODAKA SLAVILA U GROMAČNIKU

Svačić je nastavio niz dobrih igara i prikupljanje bodova nakon osmog kola u kojemu je slavio u Starom Slatiniku nad Budainkom. Strijelci: Nižić 2, Ruhek, Gudelj.
Sastav lidera lige: Matić, L.Vrljić, N.Čuljak, Cindrić, Vukšić, Marić, Lucić, Ruhek, Gudelj, Pranjić, Niżić
Pričuve: A.Vrljić, V.Vrljić, Stepić, Kraft, Prskalo, Fi.Čuljak, Buđinski. Iduće kolo očekuje nas veliki derbi dva prvoplasirana sastava.

Tomica nastavlja sa sjajnim izdanjim pa su se iz Br.Zdenaca vratili s nova tri boda koja ih drže visoko u poretku. Strijelci: Marko Vrhovac 2, Marko Cvitković i kapetan Hrvoje Berić.

Slobodnica predvođena starim liscem Marijem Ravlićem također pokazuje da je spremna priključiti se borbi za najviše pozicije. Također kao gosti postigli vrlo uvjerljivu pobjedu protiv MV Croatije. Strijelci: Silvio Velić 2, Vlado Lasić , Mario Ravlić i Ivan Blatančić. Jedina mrlja na ovu pobjedu je povreda koljena Mateja Vukoje koji je napustio teren prije vremena.

 

REZZZZ

Bonk također nastavlja s dobrim igrama i pobjedama te se i dalje nalazi u krugu ozbiljnih kandidata za naslov. Strijelci u pobjedi protiv Slavonca SK Antonio Ferić i Ivan Olujević.

Posavac nikako do prve pobjede, gost iz Brodskog Stupnika nije im ostavio niti bod u Ruščici, strijelci za novu pobjedu Slavonaca  Davor Vlajnić, Stjepan Sekić i Saša Kljajić.

Golom iz slobodnjaka u posljednjim sekundama utakmice Žuti iz Lužana dolaze do nova tri boda na gostovanju u Podvinju. Strijelac I. Maljković.

U ljepotici kola s 11 postignutih pogodaka na kraju su se ipak radovali gosti iz Klakara koji su slavili prije vaterpolo rezultatom nego nogometnim. Strijelci za pobjedu i priključak lider na samo bod su bili Vinko Karlović, Matej Dubac 2, Josip Vidaković, Filip Bakavić te autogol. Tri gola za Slogu je zabio Ivan Sušac, a još 2 je dodao Stjepan Grabarević, pet golova domaćinu nije bilo dovoljno niti za bod.

 

Poz. Klub Bod.
1 SVAČIĆ Stari Slatinik 22
2 GRANIČAR Klakar 21
3 SVJETLOST Lužani 19
4 BONK Bebrina 17
5 TOMICA Tomica 15
6 SLAVONAC Brod. Stupnik 14
7 SLOBODNICA Slobodnica 13
8 BUDAINKA KOLONIJA Sl. Brod 10
9 SLAVONAC Slavonski Kobaš 7
10 PODVINJE Podvinje 7
11 SLOGA Gromačnik 6
12 MV-CROATIA 1976 Sl. Brod 5
13 ZDENAC Br. Zdenci 4
14 POSAVAC Ruščica 2

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.