Pobjeda Murse u velikoj drami petoga seta!

Osječka Mursa je s jučerašnjim danom započela 4. turnir MEVZA lige na domaćem terenu. U prvom susretu trodnevnog programa Mursašima su u goste došli odbojkaši slovačkog Komarna, a nakon velike drame i ogromnih preokreta Osječani su slavili 3:2 (27:25, 23:25, 25:18, 19:25, 18:16).

Oglas

Osječani su prema svim prognozama bili veliki favoriti u ovom susretu, no Slovaci su se pokazali kao vrlo tvrd orah. Prvi set je bio izrazito borben te je u vrlo napetoj završnici završio na osječkoj strani. U drugom setu koji je bio jednako napet bolje su se snašli Slovaci te su ga uzeli u svoju korist. Treći i četvrti set su bili nešto drukčijeg intenziteta za obje momčadi te smo nakon te dvije dionice igre otišli u peti set. A peti set je donio rijetko viđenu dramu. Momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, sve dok Lyzanets nije donio vodstvo 17:16 za Mursu, a onda je kapetan gostiju Ogurčak pogriješio i donio pobjedu Mursi.

Oglas

Najbolji kod Mursaša je bio Stanislav Lyzanets s 24 poena, a pratio ga je Danilo Vuković sa 18.

Oglas

Program se nastavlja već danas s dvobojem Komarna i Calcit Kamnika od 17 sati, a u istom terminu će sutra turnir zaključiti Mursa s vrlo jakim Kamnikom. Ulaz je slobodan pa su svi gledatelji pozvani da podrže Mursaše u borbi za nove bodove.