/Pobjeda MOK Murse, Borovo poraženo u Rijeci MURSA NA VRHU SVOJE SKUPINE
mursa naslovna

Pobjeda MOK Murse, Borovo poraženo u Rijeci MURSA NA VRHU SVOJE SKUPINE

Odbojkaši Murse uvjerljivo su slavili na gostovanju u Velikoj gorici i sada su usamljeni na vrhu svoje skupine II.

Utakmica je bila jednosmjerna ulica od samoga početka, Osječani su u susret ušli puni samopouzdanja i želje za osvetom za poraz u Osijeku od Gorice. Prvi set su se domaći kako tako držali, prijetili ali Osječani su na kraju slavili 25:23. Drugi i treći set momčad trenera Pauna je još malo dodala gas i slavila 25:18 odnosno 25:19 te osvojila 3 boda.

OK GORICA: D. Jozić, M. Nikolaus, I. Šulc, D. Cota, M. Martinko, F. Silić, I. Orešković, J. Skorin (C), F. Dumbović, B. Janjanin, D. Burčul (L), M. Orešković, trener: Nikola Jugo

MOK MURSA OSIJEK: M. Kepčija, M. Teppert, T. Suk (C), J. Šučur, M. Marošević, M. Oršolić (L), F. Čulap, K. Šučur, S. Stanković, N. Kolarić, J. R. Rupčić, D. Jurić, trener: Tomo Paun

U sljedećem kolu Mursa ima priliku praktično zacementirati prvu poziciju, u goste im dolazi drugoplasirani OK Rovinj pa su to vrlo bitni bodovi za koje vjerujemo da ostaju u Osijeku. U oba dosadašnja dvoboja Mursa je slavila, pa nema razloga da ne bude i treće sreća.

mok mursa

U skupini III odbojkaši HOK Borovo Vukovara gostovali su kod nedodirljive MOK Rijeke i doživjeli 3:0 poraz koji je i očekivan. Borovo Vukovar nije imao snage za ozbiljniji otpor domaćinu, niti jednom vukovarci nisu uspjeli doći do 20 poena u setu.

Ono što je bitno je ipak ono što dolazi, a to je borba s Karlovcem za tu drugu poziciju. Karlovčani su pobjedom protiv Varaždina došli do bodovne prednosti, ali ipak realno je očekivati da će se sve riješiti u međusobnim dvobojima ove dvije momčadi. U sljedećem kolu u Vukovaru gostuje upravo Karlovac, i to je iznimno bitan dvoboj za Borovo Vukovar. Pobjeda im širom otvara vrata doigravanja, dok ih poraz “širom” zatvara.

hok borovo

Podijeli
  •  
  •  
  •