Pljuštale su sedmice i šestice u Štitaru i Vođincima

Nakon trećega kola nema više maksimalnih momčadi i čini se da će liga ove sezone biti prilično uzbudljiva i da će oni iz sjene imati prste u krojenju vrha, a već sada je na vrhu jedan od kandidata za ispadanja u protekloj sezoni Mladost iz Vođinaca. Županjci žive lijepe dane pa su se kao novak u ligi našli u probranom kvartetu ekipa sa sedam osvojenih bodova. Sjajna Sloga je također na dobrom tragu uključiti se u borbu za vrh što je argumentirala najvećom pobjedom kola i to protiv vrlo dobre momčadi iz Drenovaca.

Oglas

U derbiju kola u Bogdanovcima nije bilo pobjednika, Sinđelić se probudio i donio velike bodove iz Prkovaca isto kao i Vrbanja koja je do premijernih bodova stigla protiv gosta iz Iloka. Županja 77 je stigla do nove domaće trojke protiv Šlajfinog dječjeg vrtića koji još čeka na upis prvih bodova, Mitnica se opet ustalila i drži pobjednički ritam pa usput srušila lidera s čelne pozicije. Mladost iz Vođinaca na krilima nezaustavljivog četverostrukog strijelca Domagoj Ćuka bacila rukavicu konkurenciji i zasjela na vrh.

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
3 28.08.2022 17:00 Štitar NK Sloga Štitar – NK Borac (D) 7:0
3 27.08.2022 17:00 Negoslavci NK Negoslavci – NK Mladost Cerić 1:1
3 28.08.2022 17:00 Bogdanovci NK Croatia Bogdanovci – NK Slavonac Gradište 1:1
3 28.08.2022 17:00 Prkovci NK Slavonac Prkovci – NK Sinđelić 0:4
3 28.08.2022 17:00 Županja NK Županja 77 – NK Frankopan (RA) 2:1
3 28.08.2022 17:00 Nuštar NK Nosteria – HNK Mitnica 0:1
3 28.08.2022 17:00 Vrbanja NK Vrbanja – HNK Fruškogorac 3:2
3 28.08.2022 17:00 Vođinci NK Mladost Vođinci – NK Budućnost (Š) 6:0
Oglas

 

Oglas

Danas nam se otvorilo sve sto se skupljalo cijelu prošlu i početak ove sezone, tri kornera 3:0, ušlo je sve što smo puknuli po golu, na kraju velikih 7:0, ali nažalost vrijedi samo 3 boda. Lijepo je, ali nije realno, kao sto nije realno da nakon prva dva kola imamo 0 bodova. Moramo ostati na zemlji i dobro se pripremiti za srijedu kad nam dolaze neugodni Negoslavci, nema euforije, kao što nismo pali nakon prva dva kola. Znamo koliko vrijedimo i imamo neki svoj cilj koji želimo ostvariti. Čestitam momcima još jednom, a već u srijedu nas čeka novo dokazivanje – Mato Lukačević Sloga.

Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, a mojim igračima i meni osobno je ovo velika pljuska -nije me dugo bilo ovako sramota i preuzet ću odgovornost na sebe i vidjeti šta i kako dalje jer ovo ne vodi nigdje, ovdje je bolje stati – Željko Grgić Borac.

Zaslužili smo danas vise od boda po šansama, ali to je nogomet negdje će se vratiti. Delić je strijelac za nas. Moram pohvaliti domaćina na fer i korektnoj utakmici. Suđenje za pohvalu. Sportski pozdrav – Mirko Godanj Slavonac.

Katastrofalan ulaz u utakmicu košto nas je bodova, bez volje, htjenja, trke na kraju rezultat je mogao bit i veći. Čestitke gostima, dobra su ekipa, suđenje dobro, sportski pozdrav – Mario Butković Slavonac.

Čestitke domaćinu na fer korektnoj utakmici i na pobjedi – Tomislav Pavličić Frankopan.

Velika pobjeda mojih lavova. Pokazali su da mogu odgovoriti zahtjevima derbi utakmice što gostovanje u mojem Nuštru apsolutno jest. Znali smo da će biti teško i Nosteria je imala svoje prilike, ali je Poje na golu pokazao sve zbog čega smo ga doveli. A i mi smo mogli prelomiti utakmicu ranije preko Uhlarika i još kroz neke prilike i poluprilike. Na kraju pobjeda na ovakvom gostovanju kod odlične Nosterije vrijedi puno više od tri boda. Čestitke mojim lavovima, pokazali su da su prava ekipa i digli se iznad svih problema što nas prate zadnje vrijeme. Domaćinu sretno dalje! ISM – Vedran Domazet Mitnica.

 

Danas čista pobjeda u dvoboju sa susjedima iz Šikškovaca iako bez nekoliko prvotimaca (Pintarić, Kovač, Dekanić, Hodak) na neki način One man show u režiji Domagoja Ćuka uz velik doprinos i 2 gola Maroševica. Gostima sretno u nastavku prvenstva – Dražen Dikonić Mladost.

Šta pametno reći poslije poraza. Prvo sve pohvale domaćinu kako na dobroj igri tako i na korektnosti. Kao drugo ovaj poraz preuzimam u potpunosti na sebe – pokušao sam s nešto promijenjenom formacijom i očito u tome nisam i nismo uspjeli. I s ovakvim porazom mi smo izgubili samo tri boda i tako treba i gledati. Idemo se dobro odmoriti, malo se zapitati po pitanju nekih stvari, ovaj poraz zaboraviti, okrenuti se srijedi i sljedećem kolu – Zoran Rubić Budućnost.