Plivački klub Vukovar nastupio na Prvenstvu regije 4 u Sisku

Proteklog vikenda sudjelovali su Vukovarci na Prvenstvu regije 4. za kategorije početnika, ml.kadeta i kadeta u Sisku, a vrijedni članovi opet su razveselili  svojim sjajnim nastupima ,druženjem i podrškom !
Nastupilo je ukupno 14 natjecatelja (5 dječaka  i 9 djevojčica) zajedno s trenericom Jelenom Stojadinović.
Posebno su oduševili plivači koji su prvi puta isplivali limite za pravo nastupa na Kadetskom Prvenstvu Hrvatske koje nas očekuje u Zadru, a to su Sergej Skenderija (400m slobodno) i Roko Tišov (400m slobodno i 200m mješovito) ! Odlično su nastupili i početnici koji su isplivali puno osobnih rekorda, na ovom natjecanju.
Posebno se istakla Lena Rajak koja je u disciplini 25m prsno osvojila 3.mjesto, a sama poslastica bili su nastupi kadeta koji su ukupno osvojili 9 individualnih medalja.
Najuspješniji među njima bio je  Lovro Brođanac s 4 zlatne medalje u disciplinama: 400m slobodno, 100m delfin, 200m mix i 100m slobodno
U stopu ga je pratio Stefan Tintor s 1 srebrnom i 3 brončane medalje u disciplinama: 100m leđno, 200m mix, 100m delfin i 400m slobodno.
Od djevojaka najuspješnija bila je Marta Žuvić s 1 srebrnom medaljom u disciplini 100m delfin !!
Nastupili su Vukovarci u 3 kadetske štafete ,te u prvoj disciplini 4 x 50m mješovito osvojili 3.mjesto, a u štafeti 4x 50m slobodno zauzeli 2.mjesto,sastav obje štafete činili su Roko Tišov ,Sergej Skenderija, Stefan Tintor I Lovro Brođanac.
Štafeta 4×100 slobodno  u sastavu Ivana Kosanović, Marta Žuvić, Stefan Tintor I Lovro Brođanac zasjali su na 1.mjesto u kategoriji kadeta.
Uz nabrojane osvajače medalja, osobne rekorde i puno novog iskustva iz Siska  ponijeli su: Adrian Koruga, Ivana Kosanović, Lorena Pančić, Minja Radojčić, Milica Rajak, Anja Urisk, Teona Arsenović i Ena Bosić !!!
Velike čestitke svima, puno sreće u nastavku sezone velikog bazena, a posebno prije svega puno zdravlja želimo našim predstavnicima na Kadetskom državnom Prvenstvu u Zadru koje će se održati 17.-18.02.2024. – poručuju iz kluba.