Plitvice pobjedom u Selniku čvrsto zadržale prvo mjesto na ukupnoj tablici

Ove subote odigrane su prve utakmice četvrtog kola Prve ŽNL Varaždin, a najveću pobjedu odnose igrači NK Plitvica i time čvrsto zadržavaju prvo mjesto na ukupnoj tablici.

Oglas

Oglas

NK Plitvica (S) – ŠNK Mladost Sigetec Ludbreški 5:0

Oglas

U Selniku pred gotovo 300 gledatelja, momčad trenera Miroslava Pompera, ugostila je igrače ŠNK Mladosti S.L. i odigrala fantastičnu utakmicu. Odličnim akcijama i izrazitom borbenošću, domaća je momčad, pokazala zašto zaslužuje prvo mjesto na ukupnoj tablici. Najviše su se tijekom subotnjeg derbija iskazali Dario Prlog i Dominik Masten s po dva pogotka te Karlo Kolak zgoditkom u 15. minuti susreta.

NK Sloboda Varaždin – ŠNK Zadrugar 0:2

U Varaždinu se odigrao nešto neizvjesniji susret gdje je Sloboda ugostila ŠNK Zadrugar. Prvo poluvrijeme prošlo je nezapaženo i bez previše dobro povezanih akcija, ali zato je drugi dio derbija bio rezerviran za nogometne majstorije. Dejan Bobetić je stvorio priliku i zakucao u mrežu protivnika u 73. minuti igre, a Kristijan Katalenić je golom u 85. minuti zaključio susret.

ŠNK Razvitak – ŠNK Mladost Varaždinske Toplice 0:1

Drugoplasirana momčad, ŠNK Mladost Varaždinske Toplice, ove je subote gostovala u Čičkovini kod ekipe Razvitka. Marsel Bedeković je opet bio sjajan i omogućio Mladosti nova tri boda golom u 35. minuti susreta.